10Days vrouwen kleding kopen bij Van Dort Mode

10DAYS AMSTERDAM X VAN DORT MODE

Van Dort Mode een winkelbedrijf in dames mode en lingerie wat inmiddels al ruim 50 jaar bestaat werkt inmiddels ook alweer 8 jaar samen met het Amsterdamse merk 10DAYS.

Samen sterk in Fashion

Met Van Dort heeft 10Days haar eerste brandstore geopend in de leuke winkelstraat de Lijnmarkt in Utrecht. De onlangs gerestylede winkel aan het water van de oude gracht is helemaal in de smaak en stijl van 10Days zelf gedaan. De nieuwe collecties komen in deze frisse winkel prachtig tot hun recht. Bent u in Utrecht, dan moet u zeker een kijkje nemen naar de altijd verassende collecties van 10Days. Van Dort biedt hier namelijk het hele assortiment te koop aan van dit leuk Dames merk. 10Days met hun Leopard, Tie-dye, Big stripe en Palm print hebben ze voor iedere vrouw leuke printen en kleuren in de aanbieding.

10Days collecties

Van nette Broeken, Stoere 10Days Joggers, Jumpsuits 10Days Sneakers tot aan heerlijke Ten days sweaters. De collectie is veelzijdig. Met de onlangs gestarte samenwerking met Emily Marant, is een samenwerking met een vooraanstaande Parisienne fashionista aangegaan. Met in hun eerste levering de prachtige Special Tee en de Emily Marant sweater.

Van Dort Kleding winkels

Naast een 10Days store in hartje centrum Utrecht heeft Van Dort nog een prachtige winkel gelegen in Bilthoven waar 10Days ook 1 van de belangrijke merken is. Daarnaast is er via de webshop van Van Dort, vandortmode.nl met zijn hoge service en grote assortiment vrouwen kleding ook online genoeg te vinden voor de stoere, modebewuste, zakelijke en zelfstandige vrouw.

Onder het mom van 10Days: Be Unexpected or Simple | Never Regular!