Altijd voorzien van de juiste dakmaterialen

Een dak zal een langere levensduur hebben als je de juiste dakmaterialen gebruikt en regelmatig onderhoud pleegt. Denk hierbij aan het juiste dakbedekkingssysteem, ligging en afschot. Hierdoor voorkom je lekkages en realiseer je een duurzame waterdichtheid.

Toonaangevende producenten in de dakbedekking.
Een toonaangevende producent van bitumen dakbedekking is Icopal. Daarnaast produceren ze kunststof (PVC, FPO), dakpanplaten en dakbanen. De producent van Icopal is milieubewust en wilt hierin dan ook vooruitstrevend zijn. Hierdoor leveren ze voor platte en hellende daken de hoogste kwaliteit dakbedekking op het gebied van duurzaamheid.

Naast Icopal heb je de producent van het Firestone RubberGard EPDM-dakbedekkingssysteem. Deze producent domineert de markt van éénlaagse dakbedekkingsmaterialen en focussen zich op de prestaties, duurzaamheid en flexibiliteit van het materiaal. Het dakbedekkingssysteem bestaat uit EPDM-rubbermembraan en is optimaal geschikt voor platte en lichthellende daken.

Resitrix heeft een uniek concept doorontwikkeld en is geschikt voor platte en lichthellende daken. Resitrix EPDM bevat diverse grondstoffen die vormen de waterdichte garantie en een ijzersterk dakbedekkingssysteem. Wat ook een voordeel is aan deze dakbedekking is dat je het kunt plaatsen op een bestaande bitumen laag. De duurzame waterdichtheid wordt bepaald door de overlapverbindingen. Door de bitumen dakbedekking te lassen met hete lucht kunnen twee banen perfect aan elkaar bevestigd worden. Dit betekend dat Resitrix EPDM brandveilig is en dat je niet het dak op hoeft met een brander.

Zink maatwerk is de juiste afwerking.
De kwaliteit van zink maatwerk is zeer goed. Zink is een licht materiaal en makkelijk te vervormen. Voor een specialist in dakwerken is het hierdoor ook makkelijk te bewerken of te plaatsen op een dak. Het materiaal gaat lang mee en heeft weinig onderhoud nodig. Soms zou je het wel een keer moeten reinigen maar dit is meer om ontstopping van bladeren te voorkomen dit geldt natuurlijk ook voor koperen afvoersystemen.