Bedrukte winteraccessoires voor sportteams

De kans is groot dat je voor jouw sportteam of vereniging kleding hebt waarop het logo en/of de slogan terug te vinden is. Niet alleen ziet het er erg professioneel uit, het creëert ook nóg meer het gevoel van een team. Waarschijnlijk beschik je momenteel over een shirt, broek en jasje, misschien ook wel een bidon. Dit is leuk voor in herfst of zomer, maar hoe zit het met de winter? Vaak is deze kleding alleen niet warm genoeg. Gelukkig zijn er vele mogelijkheden wat betreft winteraccessoires!

Laat mutsen bedrukken

Allereerst zou je ervoor kunnen kiezen om mutsen te laten bedrukken. Mutsen zijn door hun materiaal zeer geschikt om te worden voorzien van een bedrukking of borduring. Met name de borduring geeft een muts die premium uitstraling die je wilt voor je team. Kies uit één van de tientallen verschillende kleuren die past bij jullie huisstijl en voorzie hem van een logo. Ideaal als je bijvoorbeeld traint in een koude omgeving of als je tijdens de winterstop je conditie op peil wilt houden door buiten te gaan hardlopen.

Bedrukte handschoenen

Lijken bedrukte mutsen je wel wat? Dan kan er natuurlijk één ding niet ontbreken, namelijk bedrukte handschoenen. In veel gevallen is het ook nog eens mogelijk om handschoenen in dezelfde stijl te vinden als de mutsen. Zo heb je al helemaal alle ogen op jou en jouw team gericht!

Niet alleen voor sportteams

Bij bedrukt textiel denkt men al snel dat dit enkel voor voetbalteams of hockeyverenigingen is. Maar niks is minder waar! Stel je gaat met je vrienden op wintersportvakantie of je doet mee aan een vriendschappelijk toernooi ergens in jouw regio. Promotietextiel is vaak al te bestellen in relatief kleine oplages. Zo kan je ook met jouw vrienden de show stelen op de eerstvolgende vakantie. Daarbij is het ook nog eens een zeer handige manier om elkaar niet kwijt te raken op vakantie 😉