Check de camper accessoires voor de vakantie

Een reis is nooit zo makkelijk als het lijkt. Gewoon in de camper springen, de starter indrukken en gas geven is er niet bij. Net als een auto zal uw camper ook de Apk-keuring moeten doorstaan. Controleer dus eerst of de datum van de laatste keuring, plus een jaar, erg dicht bij uw reisdata komt. Naast het checken van de camper zelf is het slim om ook alle camper accessoires na te kijken. Mocht het zo zijn dat de datum in uw reis valt, laat dan eerder een herkeuring verrichten.

De camper accessoires bestellen

Camper accessoires die u nodig mocht hebben om uw reis tot een succes te maken, het is niet altijd even makkelijk daaraan te komen. Zeker niet wanneer u onderweg bent of op een camping staat. Maak daarom van tevoren een lijst van wat u nodig hebt voor de reis en het verblijf. Het gaat dan niet alleen om de kampeerspullen, maar ook om de accessoires en ander zaken die u nodig hebt voor de camper zelf, de camper accessoires.

Het is altijd verstandig lijsten te maken voor u een reis gaat ondernemen. Controleer de camper accessoires ruim voor u op reis gaat. Dit is iets wat u niet uit kunt stellen tot het laatste moment, dan hebt u niet genoeg tijd voor het bestellen en de aankopen.

Vooral de veiligheid van de camper is belangrijk. Controleer alle verlichting goed en bestel de ontbrekende onderdelen en lampen. Ook remmen, noodremmen en knipperverlichting moet u voor de reis begint even goed nakijken.

Maak lijsten.

Maak een bestellijst, of liever twee of drie. Een lijst van te bestellen camper accessoires. Technische onderdelen, camper accessoires en gebruiksvoorwerpen die nodig zijn voor de camper zelf. Een lijst voor voorwerpen in het kookgedeelte van de gedeeltelijk permanente woning. En een lijst voor de overige, huishoudelijke onderdelen die vervangen moeten worden. Ook potten en pannen, borden, kopjes en glazen zijn belangrijk.

Een camper is een voertuig, maar wel een voertuig met een heel speciaal doel. Het romantische beeld van de rondtrekkende ketellappers komt eigenlijk bij ons allemaal op wanneer we een camper zien rijden. Het is jammer dat we niet het hele jaar door kunnen zwerven, maar de unieke indeling van een camper geeft wel veel mogelijkheden. Een huiskamer die met een paar handgrepen tot slaapkamer omgebouwd kan worden ligt net achter de bestuurderscabine. Die cabine is erg hoog. Dat komt omdat er bovenop ook een slaapplaats is gebouwd.

Is het kamperen?

Het kleine vrachtwagentje geeft dus ruimte aan vier tot zes slapers, en een ruimte om de dag door te brengen. Rijdend of geparkeerd, het is uw tijdelijke woning. U heeft meer luxe dan in tenten. Er zijn natuurlijk mensen die het gebruik van een camper niet zien als kamperen. Maar u hebt de vrijheid om te gaan en te staan waar u wilt.