Comfortabel de winter door? Dat doe je zo!

De winter is al vol begonnen, de dagen zijn kort, donker en koud. Geen pretje dus! Ben jij ook een huismus die het liefste thuis zit? Lekker met je lief, vrienden of familie de bank op? Wij geven jou groot gelijk! Wel zo fijn dat het gezellig, comfortabel en aangenaam is in huis. Er zijn natuurlijk meerdere aanpassingen waarmee je dit kan bereiken, wij lichten hieronder een aantal aan je uit.

Tapijt brengt warmte in je huis
Misschien heb jij het al, maar anders is een tapijt een fijn idee als het wat kouder is. Dit brengt warmte aan de ruimte, laat je kamer minder kaal lijken en is ook nog eens warm aan je voeten. Er zijn enorm verschillende soorten tapijten. Zo kan je voor een hoogpolig of laagpolig tapijt gaan. Sommige tapijten zijn ook heerlijk om met kussens en dekentjes een filmavond op te houden!

Sfeerverlichting
Extra gezellig maak jij je huis met de juiste verlichting. Er is niks verschrikkelijker dan in fel licht zitten. Denk aan lampen met warm licht, gezellige lampionnen verlichting en mooie kaarsen. Tegenwoordig heb je veel verschillende systemen waarbij je de verlichting via je telefoon of tablet kan regelen. Het licht een beetje dimmen? Dat kan dan! Wat warmer licht! Dat kan ook! Nog de openhaard aan en je huis straalt warmte en sfeer uit!

Vloerverwarming voor de juiste temperatuur
Als je het wooncomfort nog wat luxer wilt maken, hebben wij een goede tip: vloerverwarming aanleggen. Dit zorgt ervoor dat de warmte in je huis, wat gelijkmatig wordt verspreidt. Je huis voelt daardoor aangenaam en hierdoor heb je ook altijd warme voeten. Vloerverwarming is ook ideaal in de woonkamer of in de badkamer!

Gordijnen
Misschien heb jij al leuke gordijnen of kan jij wel wat nieuws gebruiken? Het ene gordijnen laat meer koude lucht door dan het ander. Een gordijn met thermo voering laat weinig kou door en is ideaal! Ook dit is een leuk styling element voor je huis, geeft warmte aan de ruimte en zorgt voor een tochtvrij huis!