Communiceren met jouw webdesign in Geldrop

Webdesign is tegenwoordig erg belangrijk. De uitstraling van je website, de opbouw van je website maar ook functionaliteiten en het indexeren in zoekmachines zijn belangrijke eigenschappen voor een goede website. Bij Goldies Reclame heb je al v.a. €495,- een responsive WordPress website incl. CMS. Wij denken graag met de klant mee. Wij filteren van te voren welke onderdelen belangrijk zijn voor jouw website en welke navigatie structuur het beste bij jouw website past. Zo houden we ons bezig met jouw doelstellingen! Wat zijn jouw ambities en welke doelgroep wil je aanspreken? Wij denken graag met je mee om tot een passend eindresultaat te komen. Uiteindelijk zal je een modern en goed werkend webdesign in Geldrop krijgen.

De laatste webdesign trends
Wij van Goldies Reclame houden de markt in de gaten. De technologie ontwikkelt zich immers in een razend tempo en met de nieuwe technieken veranderd ook voortdurend het webdesign. Ook onderzoeken we de markt van de klant zodat we het juiste advies kunnen geven. Hierdoor voldoet je website aan de juiste opbouw met de nieuwste technieken en gaat het webdesign voldoen aan jouw eisen. We komen graag langs om onze succesvolle websites te laten zien!

Zelf je website onderhouden
Wij leveren al onze websites met de mogelijkheid om zelf je website te kunnen onderhouden. Iedere website van Goldies Reclame is gemakkelijk te gebruiken. De websites worden opgeleverd in WordPress met CMS zodat je direct aan de slag kan met het zelf beheren van jouw website. En mocht je vragen hebben over de werking van het CMS? Wij leveren altijd een uitleg over hoe jezelf de content kunt wijzigen of toevoegen. En mocht je er vervolgens nog steeds niet uitkomen kunnen wij altijd advies geven.

Betaal niet te veel voor webdesign Geldrop!
Wil je een kwalitatieve website voor een lage prijs met een passende webdesign? Wij hebben voor je een passende oplossing! Onze budget website heb je al v.a. €495,- een responsive WordPress website incl. CMS. Het voordeel van een responsive design is dat de website zowel op een desktop als op een telefoon goed wordt weergeven. Door het CMS krijg je de mogelijkheid om zelf tekst toe te voegen of te wijzigen. Gemakkelijk te gebruiken en klaar in één week!