Creëer een uw unieke systeemplafond met mooie plafondplaten

De systeemplafond platen vormen het belangrijkste onderdeel van een systeemplafond. De plafondplaten bepalen de uitstraling van uw systeemplafond. De keuze aan systeemplafondplaten is groot. Zo zijn er veel merken die platen voor een systeemplafond produceren in talloze kleuren, maten en structuren. Zo stelt u zelf een systeemplafond samen die aan uw wensen voldoet en bij uw inrichting past. Bent u op zoek naar een systeemplafond? Neemt u dan eens een kijkje in de webshop van Systeemplafonds.nl. Hier heeft u keuze uit systeemplafond platen van diverse merken en kwaliteiten.

Welke systeemplafond platen passen het beste in uw interieur?

Zoekt u een bepaalde plafondplaat, dan zijn naast de kleur en structuur van de plaat, ook de afmetingen belangrijk. Systeemplafondplaten 60×60 centimeter zijn de standaard afmeting. Systeemplafondplaten 60×60 centimeter zijn mede door de afmetingen en het lichte gewicht gemakkelijk voor u om zelf in het frame te plaatsen. Zijn systeemplafondplaten 60×60 te klein voor u en wenst u een plafond met grotere vierkante platen, dan kunt u ook voor een dubbele afmeting van 120×120 centimeter kiezen. Of misschien vindt u in uw interieur rechthoekige platen beter uitkomen? Dan is er nog de keuze voor plafondplaten van 60×120 centimeter. De structuur van de platen is meestal een gaatjes structuur, met veel keuze uit een grove of fijne structuur. Ook betreffende de kleur heeft u keuze uit kleuren zoals wit, grijs of zwart, wat maar het beste uitkomt in uw interieur.

Op welke wijze wilt u uw systeemplafond laten installeren?

Bent u zelf niet zo handig om zelf een systeemplafond te plaatsen? Of wilt u er zeker van zijn dat uw systeemplafond platen vakkundig worden gemonteerd? Dan is het mogelijk om uw systeemplafond door de montageploeg van Systeemplafonds.nl te laten monteren. De wijze waarop de monteurs uw systeemplafond platen monteren is van belang voor de uitstraling. De inlegmethode en doorzakmethode is de meest gekozen methode. Hierbij worden de platen op het frame gelegd en blijven de profielen zichtbaar. Bij de inlegmethode liggen de platen op het profiel en bij de doorzamethode zakt de plaat iets door, zodat het profiel een geheel vormt met het plafond. Wilt u helemaal geen profielen zichtbaar hebben? Kiest u dan voor de verdektmontage, waarbij het profiel in uw systeemplafondplaten worden verwerkt.