De kracht van permanente make-up

Kun je het je voor stellen? Je wordt wakker, je kijkt in de spiegel en alles zit meteen goed. Wenkbrauwen, eyeliner, lipliner…alles perfect! Dat is wat permanente make-up (ook wel bekend als PMU) voor je doet.

Wat is permanente make-up?

Ik kan me voorstellen dat je niet weet wat permanente make-up is. Het is eigenlijk een combinatie van meerdere technieken (onder andere 3D hairstrokes of microblading) die resulteren in make-up die er natuurlijk uitziet en 2 tot 5 jaar goed blijft. Permanent is dus eigenlijk een beetje misleidend maar het is in ieder geval langduriger aanwezig dan normale make-up.

Voor wie is permanente make-up geschikt?

PMU kan puur gebruikt worden voor het gemak maar het kan ook iets zijn voor mensen die door verschillende oorzaken moeite hebben om make-up aan te brengen. Je hebt immers een vaste hand nodig voor dat oogpotlood en je moet ook zeker niet allergisch zijn voor de producten die je bij jezelf aanbrengt.

Mensen die verder fanatiek sporten hebben daarnaast geen zin om steeds make-up opnieuw aan te brengen maar dat is bij permanente make-up dan ook niet nodig. Je ziet er altijd perfect uit!

Waar kan ik terecht voor permanente make-up?

In vele steden en dorpen zit wel een PMU specialist. Voor permanente make-up in Den Haag kun je bijvoorbeeld terecht bij schoonheidssalon Farm de Beauty. Deze mooie salon is gelegen in de bruisende Frederikstraat waar je na je PMU of andere behandeling nog gezellig kunt lunchen of dineren. Klinkt als een heerlijk ochtend, middag of zelfs dag voor jezelf.

Dit kan zeker ook bij jou in de buurt dus ik zou zeggen, ga op zoek naar de dichtsbijzijnde PMU specialist en maak je leven makkelijker.