Geef je slaapkamer een strakke en moderne uitstraling

Ben jij ook zo’n fan van de moderne interieurstijl? Dan is dit artikel bedoeld voor jou! Als liefhebber van modern laat je dit ongetwijfeld al terugzien in verschillende kamers in je huis, bijvoorbeeld in de woonkamer. Strakke vormen en neutrale kleuren geven een minimalistische, doch elegante uitstraling aan je interieur. Ook in de slaapkamer merken we dat de vraag naar een modern en strak interieur steeds groter wordt.

Strak tweepersoonsbed

Strakke lijnen en een minimalistisch design zijn kenmerkend voor een modern interieur. Wil je dit laten terugkomen in je bed en nachtkastjes? Kies dan voor een tweepersoonsbed of boxspring in het zwart, dat als het ware boven de grond ‘zweeft’. Dit heeft een elegante uitstraling en past perfect in een moderne interieurstijl. De zwarte kleur creëert rust en zal mooi opgaan in de rest van de omgeving. Doordat het bed op slimme manieren ondersteunt wordt creëert het de illusie dat het boven de grond zweeft. Bijpassende zwevende nachtkastjes maken het helemaal af.

Schuifdeurkast of zweefdeurkast

Iedereen is wel bekend met de draaideurkast. Om deze kast te openen moet je hoef je simpelweg de deuren naar buiten open te draaien. Sinds dit de meest voorkomende (en oudste) kledingkast is wordt het ook wel de klassieke kledingkast genoemd. Echter, als je voor een moderne interieurstijl gaat past een draaideurkast hier niet echt bij. Een zweefdeur- of schuifdeurkast daarentegen is wel een perfect aanvulling op je moderne slaapkamer.

De zweefdeurkast bijvoorbeeld creëert de illusie dat de deuren voor de kast zweven. Dit geeft een unieke uitstraling aan de kast en is een uitstekende toevoeging aan het zwevende tweepersoonsbed. Door deze twee te combineren leg je al een zeer goede basis voor een moderne interieurstijl. Maak het compleet met woonaccessoires als lampen, schilderijen en een vloerkleed en je hebt jezelf een elegante en minimalistische slaapkamer