Genieten van een welverdiende vakantie!

Eens in de zoveel tijd verdiend iedereen het om er eens lekker tussenuit te gaan. Denk aan een welverdiende zomervakantie, maar een weekendje er op uit in eigen land is ook erg fijn. Nederland kent zo veel mooie streken en dorpjes; reden genoeg om er eens een keer tussenuit te gaan. Kom je uit het westen van het land? Dan is het zeker eens de moeite om af te reizen naar het oosten van Nederland. Twente is één van de mooiste streken in Nederland, en er valt van alles te beleven voor zowel jong als oud. Ben je nieuwsgierig wat we hier zoal mee bedoelen? Lees dan zeker nog even verder! Wij gaan je alles vertellen over een weekendje Twente.

Trek er samen op uit
Lijkt het je wat om binnenkort eens langs te komen in Twente? Verdiep je dan eens in de mogelijkheden die jou interessant lijken. Ben je dol op de natuur? Dan zijn er bijvoorbeeld genoeg mogelijkheden om te wandelen en/of fietsen door de mooiste omgevingen. Daarnaast zijn er tal van leuke dorpjes en steden waar je je ogen uitkijkt. De leukste musea, maar ook lekker shoppen in Enschede! Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Overnachten in een hotel
Een dagje naar het oosten afreizen is leuk, maar het is natuurlijk nog veel leuker om een weekend of een paar dagen te gaan. Je hebt dan alle tijd om rustig alles te bezoeken en te bekijken en die tijd heb je ook zeker wel nodig. Boek daarom een overnachting bij landgoed en hotel de Wilmersberg. Dit viersterrenhotel beschikt over alle nodige faciliteit en vele luxe extra’s. Denk aan wellness faciliteiten, een golfbaan, tennisbaan en meer en dat alles in een prachtige groene omgeving. Zo weet je zeker dat je je geen moment hoeft te vervelen, zowel in de omgeving als bij het hotel zelf.