Met Icopal met u verzekerd van een duurzame en waterdichte oplossing.

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en duurzaam dakbedekkingsmateriaal? Met Icopal bent u verzekerd van een duurzame en waterdichte oplossing. Icopal is een toonaangevende producent van bitumen dakbedekking, kunststof (PVC, FPO) dakbanen en dakpanplaten. De producent voelt zich verantwoordelijk voor het milieu en levert de hoogste kwaliteit dakbedekking voor platte en hellende daken met de nadruk op duurzaamheid. Icopal Universal combineert al uw dakwensen in één laag.

Ijzersterk en duurzaam eenlaags dakbedekkingsysteem.
Icopal Universal bestaat uit een POCB-compound (Polyolefine Copolymerisaat Bitumen) versterkt met glasvezel en polyester. Resultaat: een ijzersterk, beloopbaar, flexibel en zeer stabiel éénlaags dakbedekkingsysteem dat UV- en weerbestendig is. Het product kan gebruikt worden op zowel hellende als platte daken en bij zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten.

De voordelen van Icopal
• Het materiaal is ijzersterk en daardoor beloopbaar. Het materiaal is relatief licht en flexibel. Hierdoor is het makkelijk om Icopal te plaatsen op uw platte of hellende hellende dak.
• De verwerking van Icopal Universal is erg veilig. Dit komt omdat er bij het aanbrengen geen open vuur nodig is. Waardoor je als specialist in dakwerken niet met een brander het dak op hoeft. Bij grotere oppervlaktes zijn de overlappen duurzaam waterdicht te maken met de volautomatische, hogesnelheid lasautomaat van Icopal zelf.
• Icopal Universal wordt geleverd met terugnamegarantie. Dit houdt in dat na een levensduur van – circa 30 jaar – Icopal Universal volledig recyclebaar is. De teruggenomen dakbedekking wordt gerecycled en vervolgens weer verwerkt tot nieuwe dakbedekking.
• Icopal Universal garandeerd waterdichte dakbedekking voor uw dak. Het materiaal is geïmpregneerd en gecoat met een POCB-compound tot een homogeen product.
• Bij elk project biedt Icopal ondersteuning en advisering en de mogelijkheid tot een aanvullende Universal opleiding.

Naast Bitumen dakbedekking, zoals Icopal dakbedekking zijn er ook twee populaire EPDM dakbedekkingen, hier valt Resitrix EPDM en Firestone RubberGard onder. Voor de afwerking van uw dak zou ik aanraden om zink maatwerk te gebruiken. Het materiaal is uiterst onderhoudsvriendelijk en staat bekend om zijn duurzaamheid.