In 3 fases naar een gezondere levensstijl

Wil jij graag wat kilo’s kwijtraken om beter in je vel te zitten? Of wil je jezelf gewoon een gezondere levensstijl aanleren? Dan is dit artikel bedoeld voor jou! In dit artikel gaan we namelijk in op hoe jij deze doelen kan bereiken door middel van het juiste afvalprogramma. Mensen willen vaak wel graag afvallen of een gezondere levensstijl aanleren, maar weten vaak niet waar ze moeten beginnen. Een persoonlijk afvalprogramma kan je hier dan uitstekend bij helpen. Maar wat houdt een afvalprogramma nou precies in?

Wat is een afvalprogramma?

Een afvalprogramma is een tot in de puntjes uitgewerkt plan om af te vallen. Neem bijvoorbeeld het BioHCG Original afvalprogramma. Hierbij krijg je een boekwerk (Beter in Balans) dat vol staat met lekkere en gezonde recepten en vele tips & tricks om jou te helpen met je doelen. Zo hoef je zelf niet alles uit te zoeken maar kan je gewoon van dag tot dag het afvalprogramma volgen.

De 3 fases

De BioHCG Original afslankkuur bestaat uit drie verschillende fases. Gedurende het afvalprogramma zal je een calorieënbeperkt dieet volgen. Om ervoor te zorgen dat je niet weer direct aankomt na afloop van het programma is het opgedeeld in fases. Zo wordt je langzamerhand teruggebracht naar het ‘oude’ niveau van calorieën, maar dan met gezondere voedingsmiddelen.

Fase 1

De eerste fase is de afslankfase. In deze fase volg je gewoon van dag tot dag het boekwerk en kan je lekkere gerechten maken aan de hand van het meegeleverde boekwerk. Ter ondersteuning begin je elke ochtend met HCG druppels. Deze ondersteunen je lichaam bij de vetverbranding en het onderdrukken van het hongergevoel.

Fase 2

De tweede fase wordt de stabiliteitsfase genoemd. Gedurende deze fase wordt er rustig omhoog gewerkt in calorieën. Dit wordt gedaan om zo je lichaam er weer aan te laten wennen dat je uit een calorieënbeperkt dieet komt. Zo voorkom je dat het lichaam de voedingsstoffen gaat opslaan in plaats van verbranden.

Fase 3

De derde en laatste fase is de levensfase. Het einde van het afvalprogramma is in zicht gekomen. De kennis die je gedurende het programma hebt opgedaan zal je erg veel ondersteunen in de periode erna. De gezonde en lekkere recepten zorgen er niet alleen voor dat je op je gewenste gewicht blijft, maar ook dat je lekker en vitaal in je vel zit.