Inspiratie tips: de leukste carnavalsoutfits!

Heb jij al keuzestress hoe jij dit jaar verkleed gaat? Kan jij nog wat tips gebruiken voor carnavalskleding, zodat jij dit jaar niet wéér in die onesie moet lopen? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij geven wat tips, zodat jij dit jaar met een origineel, leuk pakkie voor de dag komt. Dan kan je vervolgens met je outfit gaan shinen en genieten van het mooiste feessie van het jaar!

Sprookjesachtig carnaval!
Van schitterende prinsessen tot stoere held: sprookjesverhalen zitten bomvol bijzondere figuren die de inspiratiebron kunnen zijn voor jouw outfit! Hier kan je ook zeker origineel in zijn. Ga bijvoorbeeld voor een Alice in Wonderland kostuum! Vergeet hierbij ook de schmink en de sieraden niet. Of ga als Aladdin en vergeet je toverlamp niet!

Verkleed als je idool
Ben jij groot fan van iemand? Denk bijvoorbeeld aan een zangeres of cabaretier? Ga dan als jouw idool verkleed! Het leukst is het als jouw idool een erg typerend en herkenbaar uiterlijk heeft. Zo is Amy Winehouse perfect om na te maken met een getoupeerde haardos en een cat eye! Maar ook een Jochem Myer is leuk na te maken, vooral als je hem ook nog eens goed kan imiteren! Ben heb een filmliefhebber? Ga dan als Willy Wonka en neem een chocoladereep mee onder de arm of ga je toch liever voor en Grease figuur? het is ook altijd leuk om John Travolta na te mogen spelen. Wil je liever voor iets stoerders? Dan kan je ook als een Kill Bill personage! Één ding is zeker: je kan je in ieder geval uitleven met deze categorie, zonder dat het saai wordt!

Digital tijdperk
Aangezien we in een digitale tijdperk leven, kan je ook hier creatief mee zijn. Boost bijvoorbeeld een van je favoriete emoticon na! Wil je niet veel geld uitgeven aan een kostuum? Hou het simpel door een wit shirt te beschrijven met met ‘Error 404- Costume not Found’ erop. Zo verwijst je naar een pagina die wij allemaal wel eens hebben gezien!

Als stelletje verkleed
Je hebt bekende duo’s die leuk zijn om als stel na te apen. Ga bijvoorbeeld als buurman en buurman of als de dikke en de dunne! Ook kan je als boer en boerin gaan of als Asterix en Obelix! Er zijn oneindig veel historische duo’s die jou kunnen inspireren!