Jouw Liefling overhemd altijd in de collectie

Liefling, dat zijn nu eens overhemden waarop je kunt vertrouwen. Jouw lievelings overhemd zit bij Liefling altijd in de collectie. Bij Liefling wisselen ze niet telkens de collecties. Liefling betekend eigenlijk ook letterlijk jouw favoriet. Jouw favoriete overhemd zal dan ook altijd in de collectie blijven. Liefling staat bekend om de zeer unieke boord. Deze boord is er in twee verschillende uitvoeringen. Een boord uit één stuk gesneden oftewel de One Piece Collar boord en de modernere uitvoering d Cut Away Collar.

Welk overhemd op de mooiste dag van je leven
De bruidegom toch de mooiste dag van je leven. Naast je mooiste meisje is er nog zoveel moois. Een prachtig versierde trouwzaal, bloemen, ballonnen, confetti, champagne, muziek en alle familie en vrienden. Daar moet jij ook bij uitblinken. Dus wat voor een overhemd kun jij onder je trouwpak aantrekken? Dit stem je af op de jurk van je mooie bruidje. Meestal heeft het bruidje een offwhite of ecru jurk. Hierdoor kun je beter geen wit overhemd aantrekken omdat het kleurverschil dan wel een beetje te groot is. Pak de kleur hetzelfde als je bruidje ook een offwhite of ecru overhemd. Hiermee zit je altijd goed en komt zelfs de jurk van je bruidje ook helemaal tot uiting.

Armbanden van krachtige ontwerpen
Voor de stoere man zijn heren armbanden helemaal hot. Armbanden met kralen of leren armbanden brengen een bepaalde elegantie uit aan je overhemd. Leren armbanden met verzilverde accenten erin zijn hierin krachtige ontwerpen. Armbanden in verschillende soorten en materialen die je kunt aanpassen om op je werk te dragen of in je vrije tijd. Trouwens ook erg leuk om cadeau te geven of om als cadeau te krijgen. Je kunt meerdere armbanden in verschillende kleuren in de kleur van je kleding combineren. Erg modieus.