Laminaat gratis gelegd

Opzoek naar goedkoop laminaat van de beste kwaliteit? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Bij ons is laminaat namelijk ALTIJD gratis gelegd.

Tapijt en Laminaat is reeds vele jaren een gerenommeerde naam op het gebied van de woningstoffering. Kwaliteit, vakmanschap en service komen hier samen. Dé specialist in het leveren en leggen van tapijt, PVC en laminaatvloeren en topdealer van grote merken zoals; Krono, Meister, Egger, Balterio, Parador, Interfloor, Belakos, Pure Elegance, Coretec en vele andere. Ook voor uw raambekleding kunt u bij Tapijt en Laminaat Direct terecht voor kwaliteit, gespecialiseerd in divers woontextiel zoals; gordijnen, vouwgordijnen, plissés, duorolgordijnen, houten jaloezieën, lamellen en extra grote rolgordijnen. Tevens bent u hier aan het juiste adres voor uw buitenzonwering, denkt u hierbij aan screens, markiezen, rolluiken en knikarmschermen. Om het plaatje van de woningstoffering compleet te maken bieden zij eveneens de mogelijkheid tot het laten bekleden van uw trap(pen), hetzij met tapijt of laminaat. Wanneer u dan ten slotte nog een keuze maakt uit hun grote assortiment matten, zowel voor binnen als buiten leverbaar, dan zal dat de levensduur van uw nieuwe vloer weer verlengen.
Enorme collectie laminaat

Tapijt en Laminaat Direct staat bekend om haar enorme keuze en voorraad laminaat. Wanneer u hier niet slaagt, slaagt u nergens! Alle bekende merken hebben zij ( grotendeels ) op voorraad. Van de meeste soorten ligt in de winkel een showvloertje, zodat de klant een goed beeld krijgt van de uitstraling van het laminaat. Balterio, Egger, Krono, Kronotex, Meister, Parador, Quickstep en nog diverse andere merken zijn te vinden in de enorme collectie. Door de all-in pakketten heeft u een duidelijk overzicht van de te verwachten kosten. Het laminaat wordt geleverd inclusief leggen, standaard ondervloer, plakplinten en een mat. Daarbij komt dan eventueel nog een bedrag aan reiskosten voor de stoffeerder. Op de site van deze woningstoffeerder klikt u bij het laminaat van uw keuze eenvoudig de offerte-knop aan, waarna u een aantal vragen kunt doorlopen. Aan de hand van de door u ingevulde en verstuurde offerte-aanvraag, krijgt u dan zo spoedig mogelijk een gemailde, vrijblijvende prijsopgave en de nodige informatie. Eveneens behoort een staalaanvraag tot de mogelijkheden, zodat u een goed beeld krijgt van de kleur en uitstraling van het laminaat van uw keuze.

Tapijt en Laminaat Direct biedt de keuze uit diverse uitvoeringen van de laminaatvloer, zowel in hout- als steendesign. De houtdesigns zijn leverbaar in brede en smallere delen. Het steenmotief wordt vaak verwerkt in tegeluitvoering. De kwaliteit van de laminaat is afleesbaar aan de gebruikersklasse. De meest gangbare klasses zijn 23/31 en 33, waarbij de hoogste klasse de grootste slijtvastheid kent. Klasse 23/31 wordt geadviseerd voor normaal gebruik in een gemiddeld huishouden en klasse 33 voor ruimtes waar veel loopverkeer plaatsvindt, zoals in winkelcentra en openbare gebouwen. Daarbij is een laminaatvloer eenvoudig in onderhoud.
Veel keuze in duurzame PVC vloeren

Wanneer u kiest voor PVC, kiest u voor een duurzame vloer, die makkelijk te onderhouden is en daarbij goed tegen een stootje kan. In het assortiment van Tapijt en Laminaat Direct vindt u diverse dessins, zowel met hout- als steenmotieven. Daarnaast heeft u met PVC een vloer waaronder vloerverwarming als hoofdverwarming kan dienen. Door het hoge dichtheidsgehalte zal een PVC vloer een minimaal contactgeluid geven. Tapijt en Laminaat heeft een uitgebreide collectie aan PVC vloeren van diverse merken; Lifestyle, Mflor, Vivafloors, Gelasta, Pure Elegance, Beautifloor en de Authentic. Deze kunststof vloer is leverbaar in diverse soorten, zoals click PVC, plak PVC in stroken te monteren, PVC in tegelmotief en de magnetische PVC. Laatstgenoemde is wellicht de meest geschikte voor vloerverwarming door de goede warmtegeleidende folie die tussen de ondervloer en de PVC wordt gelegd. De lamelvormige PVC delen hebben een magnetische achterzijde waardoor ze, zelfs bij intensief gebruik, stevig met de onderfolie worden verankerd.

Zachte vloerbedekking blijft populair
Er is een tijdje geweest dat tapijt als vloerbedekking wat minder populair was, echter het zachte tapijt is terug van weggeweest en blijft zijn weg vinden naar zowel de particulier als in projectvorm naar het bedrijfsleven. De term tapijt wordt gebruikt wanneer vloerbedekking wordt bedoeld die de hele breedte van de kamer bedekt. Bij woningstoffeerder Tapijt en Laminaat hangen vele collecties in de stellingen van bijvoorbeeld; Belakos, Edel, Gelasta, Hamat, Desso, Lethem en Vergeer, Tété Tapijt, Hébéta en Interfloor. Te kiezen valt er uit oneindig veel kleuren, motieven en poolsoorten. Wat het uiterlijk van het tapijt betreft zijn er velerlei mogelijkheden in de dichtheid, materiaal en dikte van de pool. Er zijn meerdere structuren te onderscheiden in het poolmateriaal, hierbij kunt u denken aan: bouclé, geschoren bouclé, saxony, frisé, moquette en velours, shag of semi-shag. In tegenstelling tot de hardere vloersoorten, zal zachte vloerbedekking contactgeluid absorberen en daardoor het geluidsniveau aanzienlijk reduceren. Van hoogpool- tot natuurtapijt zoals sisal en kokos, bij Tapijt en Laminaat kunt u alles bekijken en vergelijken in zowel de winkel/annex showroom, maar ook op hun goed gevulde website.

Vinyl niet meer weg te denken uit de vloerenwereld:
Vinyl is een echte stayer in de kunststof vloerbedekking. Een vloerbekleding welke al tientallen jaren telkens opnieuw zijn weg vindt naar de klant. Het grote voordeel van een vloer van vinyl is dat deze heel eenvoudig te reinigen is en daardoor weinig onderhoud vergt. Kamerbreed leverbaar in diverse kleuren en patronen is er voor elke smaak een passend vinyl. Zelfs houtmotieven zijn tegenwoordig verkrijgbaar in het vinyl tapijt, waardoor de indruk wordt gewekt alsof er een houten vloer in de ruimte ligt. Bij Tapijt en Laminaat Direct vindt u de collecties van; Gelasta, Headlam, Belakos, Tété en Interfloor. Voor bedrijven, openbare gebouwen en zorginstellingen heeft Tapijt en Laminaat Direct een assortiment projectvinyl. Projectvinyl kenmerkt zich door een extra dikke top- slijtlaag.

Kortom voor uw complete woningstoffering bent u bij Tapijt en Laminaat Direct of in hun website/webshop www.tapijtenlaminaatdirect.nl aan het juiste adres.

Kijk snel voor al onze aanbiedingen van laminaat, pvc, tapijt, en vinyl in onze webshop