Lotto sportieve werkschoenen

Wear2work is vanaf nu de exclusieve distributeur van Lotto werkschoenen voor de Nederlandse markt. Het assortiment (sportieve) werkschoenen is uitgebreid met 16 nieuwe modellen van Lotto. Lotto is in 1973 opgericht als Italiaans sportmerk die vooral schoenen produceerde voor de tennis en voetbalsport. De continue aandacht voor nieuwe technologieën zorgden ervoor dat Lotto altijd voorop liep in ontwikkelingen. Zo was Lotto bijvoorbeeld in 2006 de eerste fabrikant met een veterloze voetbalschoen. In Nederland kreeg Lotto in de jaren 90 naamsbekendheid als kledingsponsor van grote Italiaanse voetbalclubs als AC Milaan, Juventus, Fiorentina en zelfs het Nederlands elftal. Sterker nog, in 1992 werden we op een haar na Europees kampioen (penalty Marco van Basten) in oranje Lotto shirts..

Lotto gebruikt voor de werkschoenen dezelfde technologieën die voor sportschoenen worden gebruikt. De materialen, afwerking en gepatenteerde technische details zorgen voor een unieke collectie werkschoenen. Voor alle Lotto werkschoenen geldt dat deze beschikken over een veiligheidsneus en een antiperforatiezool. De Lotto werkschoenen zijn onder te verdelen in diverse lijnen en hebben dan ook verschillende kenmerken. Lotto werkschoenen uit de Street en Race lijn zijn erg sportief en afgeleid van de klassieke Lotto sportschoenen. Daarnaast zijn deze werksneakers extreem licht en flexibel. Lotto heeft ook stevige, robuuste (en licht!) werkschoenen uit de Jump en Hit lijn. De werkschoenen uit de Lotto Speed lijn zijn sterk, extreem ademend en bieden maximale bescherming.

Wear2work heeft inmiddels meer dan 100 sportieve werkschoenen in het assortiment en dit zal de komende tijd verder worden uitgebreid met nieuwe modellen van Puma, Quick en Albatros. En uiteraard zijn alle modellen ook in onze winkel verkrijgbaar in Wijk bij Duurstede