Makkelijker en sneller online winkelen

Nu de feest- en shopdagen weer voor de deur staan, gaat elke webwinkel weer stunten met prijzen, promoties en verzendvoorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan Black Friday, dé e-commerce dag van het jaar. Veel winkels en online shops halen alles uit de kast om klanten te verleiden. Veel online shoppers weten niet meer of ze nou een goede deal scoren of dat ze elders nog een betere deal kunnen halen. Bij Kledingpoint.nl heeft de bezoeker alles overzichtelijk. Van de nieuwste jeans, tot de schattigste jurkjes en de leukste accessoires. Op Kledingpoint vind je het allemaal.

Kledingpoint heeft een selectie gemaakt van veel webwinkels en merken. Deze zijn opgenomen in de database van Kledingpoint. De bezoeker kan eenvoudig via de zoekmachine zoeken naar het gewenste artikel. Dit kan middels de producttitel, artikelcode, EAN, etc..
Zodra het product is gevonden kan er per webwinkel gekeken worden welke het gunstige is. Uiteraard is de prijs erg belangrijk, maar wat nou van de verzendkosten en levertijd? Op Kledingpoint.nl staat alles overzichtelijk weergegeven op iedere productpagina. Zo kan de bezoeker snel zien waar het gewenste product het voordeligst kan worden gekocht.

Keuring webwinkels door Kledingpoint.nl

Steeds vaker worden online consumenten slachtoffer van oplichting. Bestelde producten worden niet geleverd, wat er geleverd wordt is namaak en het retoutermijn wordt niet nageleefd. Naast dat Kledingpoint.nl erg handig is, is het dé plek om veilig te shoppen. Kledingpoint voert, samen met partnerpartijen, controles uit op de betreffende webwinkels. Erg belangrijk is bijvoorbeeld dat de webshop een beveiligde verbinding heeft. Dit wordt ook wel één SSL certificaat genoemd. Daarnaast controleren wij hoeveel betaalmethodes er worden aangeboden en of de wet kopen op afstand wordt nageleefd. Wat tevens niet onbelangrijk is, zijn de retoursvoorwaarden. Deze voorwaarden zijn opgenomen in de wet kopen op afstand. Voldoet de webshop hier niet aan, wordt deze niet opgenomen in de database van Kledingpoint.nl. En als dat helemaal compleet is, controleren wij ook nog even wat reviews van bestaande klanten. Wat zeggen zij over de webwinkel. Zijn dit over het algemeen positieve reviews of meer negatieve.

Ook opzoek naar een veilige plek om online snel te shoppen? Bezoek dan Kledingpoint.nl