Nieuwe fluistermotor

U bent op zoek naar een nieuwe buitenboordmotor, maar u heeft geen idee welk soort uw wilt aanschaffen? Ik help u graag verder door u te vertellen over de fluistermotor.

Een fluistermotor is een elektrische buitenboordmotor die ideaal is voor vissers. Het is een heel stille elektrische buitenboordmotor die uw boot langzaam voortstuwt terwijl u aan het vissen bent. Doordat de boot zo stil is, jaagt u vissen niet weg en heeft u geen last van stank of geluid van de motor. Zo kunt u een rustig gesprek voeren, terwijl u wordt voortgestuwd door de fluistermotor.

Om te bepalen of een fluistermotor een goede aankoop voor u is, moet er met meerdere belangrijke factoren rekening gehouden worden. Het is bijvoorbeeld erg van belang of uw boot het juiste gewicht heeft. Een fluistermotor is namelijk niet geschikt voor grotere boten. Vooral omdat de accuduur van een fluistermotor relatief korter is dan die van een gewone elektrische buitenboordmotor of normale buitenboordmotor. Indien een langere accuduur voor u van belang is, raad ik aan om voor een normale elektrische buitenboordmotor te gaan. De stuwkracht van een fluistermotor varieert van 0.5pk tot 1.6pk. Dit is in vergelijking met een normale elektrische buitenboordmotor vrij weinig. Het soort vaartocht dat u wilt gaan maken is dus erg van belang bij het maken van u beslissing.

Indien u na het lezen van dit artikel nog vragen heeft, of juist vragen heeft gekregen over het aanschaffen van een nieuwe fluistermotor, staan wij altijd klaar om u te helpen. Het is ons doel om u zo goed mogelijk te informeren over een product, om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met de door u aangeschafte fluistermotor. Naast fluistermotoren hebben wij ook veel andere producten en accessoires die u een plezierige vaartocht zullen bezorgen.