Pennen met karakter

Een pen als relatiegeschenk, iedereen kent het wel. Ik kwam er mee in aanraking door met mijn ouders mee te gaan naar een beurs/jaarmarkt. Ik vroeg aan mijn moeder waarom iedereen gratis pennen uitdeelt. Een pen is de nummer 1 relatiegeschenk. Bijna elk elk bedrijf heeft een pen met het logo. Waarom? Een pen neem je gemakkelijk mee en de kans dat iemand kijkt wat er op de pen staat is aanzienlijk groot. Maar dan is het wel belangrijk dat de pennen karakter hebben.

Levering van de pennen

Vaak zie je op websites waar je je pennen kunt bedrukken dat ze per dozijn worden geleverd. De goedkoopste pennen zijn prima, vaak een goede bedrukking en ze zijn praktisch in gebruik. De pen doet wat het moet doen, maar mensen zullen er niet te lang naar kijken. Wil je een pen met een verhaal? Mensen zullen de daadwerkelijk veel gebruiken en er ook zuinig op zijn.

De Senator pen nature plus

Wil je niet teveel uitgeven aan relatiegeschenken, maar toch de naamsbekendheid creëren? Dan is de Senator pen een goede uitkomst, dit is namelijk een simpele pen met een bijzondere eigenschap. Deze pen kan worden uitgedeeld en er zal hoogstwaarschijnlijk mee geschreven worden tot de inkt op is, daarna zal de pen worden weggegooid. Vanaf dit moment begint de kracht van de Senator pen! De pen vernietigt zichzelf, het is namelijk een milieuvriendelijk afbreekbare pen. Geen vervuiling door overtollig plastic!

De Senator anti-stress pen

Ik zit zelf altijd te klikken met een pen wanneer ik bezig ben, ik moet wat ik mijn handen hebben om mee te ‘’spelen’’. Wisselende gedachten en denkend over een oplossing. Je kunt gaan ijsberen, maar deze pen heeft een unieke oplossing. Deze pen heeft namelijk een stressballetje. Erg handig en het staat niet raar op je bureau!

Dit zijn slechts twee van de vele mogelijkheden. Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden? Bezoek dan de website van Bedruktepennenwereld.nl.