Plan in 4 stappen jouw pyjama party

Heb jij binnenkort iets te vieren? Vraag je je af hoe je dit het beste kunt vieren met jouw vrienden? Overweeg dan een pyjama feestje! En heb je eigenlijk niets te vieren? Een pyjama feestje is eigenlijk gewoon altijd een goed idee! In beide gevallen hebben wij voor jouw 4 stappen op een rijtje gezet voor een geslaagd pyjama party!

1. Voorbereiding

Creëer voor jezelf eerst een overzicht. Wie wil je uitnodigen? En, heel belangrijk: hoeveel ruimte heb je ervoor? Dit beïnvloed uiteraard weer hoeveel mensen jij kunt uitnodigen. Bepaal daarnaast of je alleen je beste vrienden uitnodigen of een breder gezelschap.

2. Versturen van uitnodigingen

Hoe leuk is het om iedereen uit te nodigen met een zelfgemaakte uitnodiging? In het gratis programma Canva staan talloze templates die je heel gemakkelijk naar eigen smaak kunt aanpassen. Vergeet ze niet op tijd de deur uit te doen (in ieder geval twee weken) anders loop je het risico dat jouw vrienden al iets anders hebben gepland. Ben je iets minder creatief? Dan kun je ook gewoon in WhatsApp een groep aanmaken. Ook belangrijk is om men te laten weten wat ze mee moeten nemen.

3. Bepalen wat jullie gaan doen

Dan is het nu het moment om te beslissen wat jullie tijdens jouw pyjama party gaan doen. Spelletjes zijn altijd een leuke manier om met z’n alleen lol te hebben. Ga voor Levensweg, Party & Co of kijk wie de meeste kennis paraat heeft met Trivial. Ook oude videospelletjes zijn gegarandeerd een succes. Lekker mariokarten of kijken wie het verste komt in Spyro. Je kunt jouw woonkamer inrichten om verschillende activiteiten te spelen, zo kunnen jouw vrienden zelf kiezen waar zij zin in hebben. Tot slot is ook een enge film een all time favorite voor pyjamafeestjes.

4. Eten in huis halen

Als je dan alles voorbereid hebt, is het belangrijk om niet te vergeten boodschappen te doen. Haal lekker hapjes in huis. Borrelnootjes en chips. Komkommer en tomaatjes. Toastjes en hapjes uit de frituurpan. Uiteraard, is popcorn een must voor de film aan het einde van de avond.

Met deze vier stappen ben jij voorbereid op een keigezellige pyjamaparty! Ben je nog op zoek naar een pyjama of een huispak?