Puin weggooien? Container huren is de oplossing

Eindelijk komt de datum van je grote project in zicht. Je hebt bijna alles tot in de puntjes voorbereid. Die verbouwing van je huis, het wordt een flinke klus, maar aan het eind ga je genieten van het resultaat. Je weet dat je tijdens de verbouwing een grote hoeveelheid puin moet afvoeren. Heb je daar al over nagedacht? Je bent toch niet van plan om telkens met je auto en aanhanger alles naar de milieustraat te vervoeren? Dit kost je veel te veel tijd en moeite, die je voor andere zaken nodig hebt. Dus een container huren is de oplossing.

Container huren voor alle soorten afval

Of je nu puin wilt afvoeren, grond, groenafval of restafval, voor ieder type afval kun je een container huren en laten neerzetten bij jou voor de deur. Bij de Rode Bak zijn ze gespecialiseerd in alle soorten afvalcontainers. Huur je afvalcontainer nu eenvoudig online. Kies het formaat en geef aan wat de begindatum en de einddatum van je bouwproject is. Zij zijn in staat om overal in Nederland de gewenste container binnen 24 uur te leveren.

Welke maat container huren?

Wil je een container huren, dan is het slim om de juiste maat te bestellen. Voor de meeste bouwprojecten is een container van 4m³ ruim voldoende. In een aantal plaatsen in Nederland is slechts een container van 2m³ of 3m³ toegestaan. In die gevallen is het slim om met ons afhaalmomenten in te plannen. Je huurt een container voor een vooraf bepaalde periode. Wij hebben altijd, na overleg, de mogelijkheid om je huurperiode te verlengen of extra ophaaltijden in te plannen. Heb je een grotere container nodig? Je kunt bij de Rode Bak ook een container huren met een inhoud van 6 m³, 10 m³, tot wel 40 m³.

Service en advies bij de Rode Bak

We begrijpen dat een ingrijpende verbouwing niet iets is dat je elke dag doet. Daarom kan het verstandig én voordelig zijn om van tevoren contact met ons op te nemen. Aan de hand van je bouwplannen kunnen onze specialisten bepalen welke maat container het beste bij je project past. Een container huren kan ook zonder account. Neem eens een kijkje op onze website en bel ons voor nadere uitleg en informatie. Je verbouwing gaat een groot succes worden.