Scheepselektro van Faber Electro Service

Faber Elektro Service is dé plek, wanneer het gaat om maritieme elektrotechniek. Sinds jaar en dag ontwerpen, tekenen en installeren ze alle scheepselektro en andere installaties die bij uw jacht en wensen past.

Scheepselektro in beroepsvaart

Ook in de beroepsvaart heeft Faber Electro Service zijn sporen verdient. Ze zorgen er onder andere voor dat al uw installaties voldoen aan de laatste eisen van diverse keuringsinstanties. U kunt erop vertrouwen dat zij over het meest complete pakket expertise beschikken, die uw jacht vooral veilig het water op stuurt.

Besturingstechniek

Faber Electro Service heeft niet alleen kennis van scheepselektro voor de jachtbouw en beroepsvaart, ook in de besturingstechniek hebben ze jarenlange expertise opgebouwd. Met hun uitgebreide kennis van de regelgeving omtrent machinebouw in combinatie met een breed scala aan professionals, is Faber Electro Service een absolute specialist. Naast het leveren van scheepselektro hebben ze alle kennis en vaardigheden in huis om uw vaartuig conform de NEN-normering het ruime sop op te sturen.

Off-Grid Solar

In tijden waarin klimaat en milieu de krantenkoppen domineren is het voor u misschien een idee om zelfvoorzienend te zijn. Uiteraard adviseert Faber Electro Service u hier graag over. Ze weten alles over cenergie opslag en Off-Grid Solar. Het is een fijn idee dat ze niet alleen professionals in huis hebben, die u hierover kunnen informeren. Ze beschikken namelijk ook over mensen die zorgen voor onderhoud van uw Off-Grid Solar systeem.

Producten

Naast het leveren van al uw scheepselektro is Faber Electro Service altijd op zoek naar de juiste match. In de scheepvaart is met name behoefte aan een flexibele, robuuste en vooral duurzame elektrische installaties. Vandaar dat ze graag gebruikmaken van de producten en diensten van Empirbus. Empirbus heeft grote ervaring op het gebied van complexe installaties in de scheepvaart.

NMEA 2000

Faber Electro Service zorgt dat al haar producten dezelfde taal spreken. Om hieraan te voldoen maken ze gebruik van NMEA 2000. Deze digitale taal zorgt ervoor dat alle apparatuur onderling met elkaar kan communiceren. Alle apparatuur aan boord is aan elkaar gekoppeld waardoor u sneller en vooral veiliger gebruik kunt maken van de aanwezige elektronica.

Accu en acculaders

Op het gebied van accu’s en acculaders werkt Faber Electro Service met de producten van Victron Energy. Victron Energy heeft namelijk een geweldige reputatie op het gebied van betrouwbaarheid en duurzaamheid.

LED Verlichting

Als enige in de markt is Faber Electro Service in staat om uw LED-verlichting in de door u gewenste patronen te programmeren. Denk dan bijvoorbeeld aan:

  • Kleur
  • Felheid
  • Tijd

Smart IoT en navigatie

Advies op maat is een belangrijke pijler van Faber Electro Service. Daarom geven ze u graag advies betreffende uw navigatiesysteem. Informeer ook eens naar het innovatieve IoT-platform van Faber Electro Service! U ziet, naast scheepselektro is Faber Electro Service van alle markten thuis.