Schuitema meubelen

Schuitema meubelen zijn stijlvol maar toch met een antieke draai eraan. Niet voor niets wordt Schuitema gezien als een van de voornaamste onder de Art Nouveau en Art Deco meubelmakers. Het zijn meubels die karakter en authenticiteit uitstralen. De meubels van Schuitema dragen kenmerkende vormen uit kunstzinnige tijdperken, waardoor de ontwerpers zich hebben laten inspireren. De diverse meubelen die ontworpen zijn door Schuitema staan opgesteld in de showroom van Art Deco webwinkel. Als je de kans hebt om een van deze bijzondere ontwerpen aan te schaffen, dan zal dit zeker een heuse eye-catcher zijn voor bijvoorbeeld bezoekers.

Art nouveau meubelen Schuitema
Schuitema heeft een aantal meubelstukken ontworpen in de art nouveau stijl. Bij deze stijl staan natuurlijke vormen zoals bloemen en bloemenranken centraal en deze zijn daarom ook terug te vinden in de meubels van Schuitema. Stuk voor stuk zijn het unieke exemplaren die karakter en sfeer geven aan de woonkamer. Deze kunstzinnige periode was een bron van inspiratie, waardoor de ontwerpen van Schuitema zich hebben laten inspireren. Dit heeft geleidt tot prachtige meubels. AL deze bijzondere exemplaren zijn te bewonderen in de Art Deco showroom. Oude Schuitema meubels uit de voorraad zijn te koop, maar het is ook mogelijk om een meubel op maat te laten maken.

Andere collecties van Schuitema
Naast de Art Nouveau collectie heeft Schuitema meerdere collecties uitgebracht, die allemaal geïnspireerd zijn door een bepaalde kunststroming. Bijvoorbeeld de Decoforma collectie. Deze collectie bestaat uit meubelstukken met geometrische patronen in de typische Art Deco kleuren rood, zwart en zilver. Of de Arts and Crafs collectie waarbij de meubelen gemaakt zijn van klassieke materialen zoals hout, leer en glas. Stuk voor stuk zijn de meubels die ontworpen zijn voor deze collecties echt unieke stukken die daarnaast ook nog een comfortabel zijn. Kortom, het hebben van een meubel van Schuitema is echt een stuk kunst.