Slippers bedrukken voor zomerse dagen

Met de zomer in aantocht en drang naar nieuwe manieren om reclame te maken zijn slippers met opdruk een ideale manier om te gebruiken voor promotionele doeleinden. Als de slippers eenmaal bedrukt zijn kun je deze uitdelen aan klanten of relaties tijdens een feest, evenement, festival of een beurs. Omdat het niet duur is om te laten maken en bedrukken zijn de slippers ook geschikt om weg te geven als gepersonaliseerd relatiegeschenk bij een aankoop.

Voordelen van bedrukte slippers

Slippers bedrukken heeft vele voordelen, hierbij kun je denken aan:

  • Een custom made relatiegeschenk in eigen vorm;
  • Het is goed voor de naamsbekendheid;
  • Ze worden snel geleverd, zelfs bij een kleine afname;
  • Het is een origineel idee voor in de zomer.

Slippers laten bedrukken

Er bestaan talloze bedrukte slippers in allerlei soorten en maten die snel en goedkoop leverbaar zijn. De drukkerij kan ervoor zorgen dat er verschillende teksten, afbeeldingen of logo’s op de slippers komen te staan. Het is dan ook mogelijk om de slippers op maat te maken. Deze slippers hebben dus een uniek ontwerp en zijn goed voor effectieve marketing. Slippers hebben namelijk een relatief groot drukoppervlak waardoor jouw boodschap (logo) extra goed opvalt.

Het nu van relatiegeschenken

Volgens onderzoekers behouden mensen die een relatiegeschenk krijgen het cadeau meer dan een half jaar. Dit betekent dat promotionele artikelen meer bereik hebben dan radio- of televisie. Oftewel het uitdelen van relatiegeschenken is niet alleen attent, maar ook erg goed voor het bedrijf.

Feiten van relatiegeschenken

  • Meer dan de helft van de ondervraagden zou vaker een relatiegeschenken willen ontvangen.
  • USB-sticks worden het langst door de ontvangers gebruikt.
  • Ontvangers van relatiegeschenken ontvangen graag pennen en kalenders als relatiegeschenk