Thee bestellen; Dé 5 voordelen

Het drinken van thee wordt steeds populairder dus ook online thee bestellen. Maar wat zijn precies de voordelen?

#1 De positieve eigenschappen van verse thee

In de supermarkt staan nog steeds de schappen vol met theezakjes, verse thee is nog niet prominent in beeld. Gelukkig spelen diverse thee webshops hierop in. De echte theeliefhebber weet dat verse thee tegenwoordig eenvoudig online te bestellen is. Verse thee bestaat uit hele theebladeren die hun smaak, aroma’s en goede eigenschappen behouden tijdens het fermentatieproces, en dat proef je!

#2 Diverse soorten thee bestellen

Verse thee is verkrijgbaar in verschillende soorten. Groene thee, zwarte thee, witte thee maar ook rooibosthee, kruidenthee en vruchtenthee. Zowel biologisch als niet-biologisch, maar ook theïne vrije thee. Voor iedere theedrinker is er een gewenste theesoort online te bestellen. Welke theesoort de voorkeur heeft is bij iedereen persoonlijk. Gelukkig kan verse thee in kleinere hoeveelheden besteld worden, waardoor de ontdekkingsreis naar jouw favoriete theesoort eenvoudig kan beginnen!

#3 Diversiteit aan melanges

Naast de pure theesoorten zijn er ook nog ontelbaar veel theemelanges te bestellen. Een theemelange bestaat uit een pure theesoort met daarbij toevoegingen van bijvoorbeeld fruit, kruiden, bloemen en/ of natuurlijke aroma’s. Op deze manier ontstaan er weer duizenden nieuwe verrassende melanges. Het drinken van verse thee wordt daarom ook nooit saai, de combinaties zijn namelijk eindeloos!

#4 Meerdere koppen

Het zetten van verse thee gebeurd met behulp van een thee filter, thee filterzakjes of een thee filterklem. Dit is geheel naar wens van de theeliefhebber. Afhankelijk van de gewenste sterkte wordt geadviseerd één theelepel verse thee te gebruiken voor één kop thee. In de meeste gevallen kan van deze hoeveelheid ook een tweede kop gezet worden.

#5 Geen parkeerkosten door online thee te bestellen

Aangezien theewinkels in de meeste gevallen gepositioneerd zijn in een stad betekent dit extra reistijd en in de meeste gevallen ook parkeerkosten. De drempel om online thee te bestellen is daarom erg laag. Alle online thee shops zijn voorzien van uitgebreide informatie over de smaken en het zetadvies per theesoort. Laat je verrassen door de online wereld van thee!