Tijd voor een nieuwe stofzuiger

Iedereen herkent het vast wel. De oude stofzuiger werkt nog wel maar begint na zo’n 6 jaar toch wel wat mankementen te vertonen. De stofzuiger zuigt niet meer zo goed als voorheen en er laten allerlei onderdelen los die vast horen te zitten. Herkenbaar? Tijd voor een nieuwe stofzuiger.

Nog een heel herkenbaar iets: geld uitgeven aan huishoudelijke apparaten heeft niet je hoogste prioriteit. Maar dat neemt niet weg dat een goed apparaat het huishouden wat dragelijker maakt. Vooral in het begin is het fijn, je zult merken dat stofzuigen een stuk dragelijker wordt.

Het is dus duidelijk, er moet een nieuwe stofzuiger aangeschaft worden. Dit betekend: online zoeken naar webwinkels en reviews lezen. Ik heb bijvoorbeeld een parket liggen en de stofzuiger moet geschikt zijn om mijn gladde vloer goed te zuigen. Het is inderdaad bij de meeste types wel goed geregeld, maar je moet toch goed opletten voordat je je vloer beschadigd.

Het geluid

Misschien iets waar je niet zo snel aan denkt, maar dat maakt het niet minder belangrijk. Het geluid dat de stofzuiger produceert. Houd rekening met maximaal 60 decibel, dat is namelijk nog redelijk dragelijk.

De nieuwste Dyson

De Dyson stofzuiger het nieuwste van het nieuwste en kan in een handomdraai je huis stofvrij maken. Deze stofzuiger heeft ook geen draad waardoor je het hele huis gemakkelijk door kunt gaan zonder telkens een draad mee te slepen. Het is in mijn ogen een briljante uitvinding die even hard zuigt als andere apparaten, maar dit doet zonder een karretje. Daarnaast hoef je ook niet bang te zijn dat je je rug breekt want het apparaat weegt slechts twee kilo.

Met de Dyson kun je meerdere ruimtes in één schoonmaken, de accu is in 3 uur opgeladen en kan op de laagste stand ruim een uur zuigen. De combiborstel gebruik je op harde vloeren en laagpolig tapijt.