Timmerman Den Haag

Bent u op zoek naar een ervaren vakbekwame timmerman in Den Haag dan bent u bij schilders en onderhoudsbedrijf Den Haag aan het juiste en vertrouwde adres. Onze allround timmerman Toon is u graag vakkundig van dienst. Met meer als 30 jaar ervaring weet Toon van ieder project een succes te maken.

Kwaliteit kan niet zonder persoonlijke aandacht. En daarom denken wij als Timmerman Den Haag met u mee. Deskundigheid en vakmanschap zijn de elementen waarmee je, je als timmerman onderscheidt van andere timmermansbedrijven.

vakbekwame timmerman

Toon is geboren in Den Haag en voert zijn beroep al van jongs af aan uit. Toon is uitgeroeid tot een vakbekwame timmerman.
Zo is timmeren een grote passie voor hem. Het eind resultaat van Toon onderscheid hem al van alle andere timmermannen. Zo werkt hij altijd vakkundig en duurzaam en weet die iedere klant tevreden te stellen.
Dus een timmerman gezocht? Vraag dan eerst een offerte aan bij onze timmerman Toon en hij zal u overtuigen. Zijn prijs en kwaliteit verhouding staat hoog in het vaandel.

Timmerman en schildersbedrijf in 1

Timmerman Toon en schilder Michel werken vaak samen aan projecten om de klant zowel van een timmerman als een schilder te voorzien. Zo zorgen ze voor een snelle oplossing van de afwerking na de timmerwerkzaamheden en kunnen ze de klus nog sneller opleveren. Ook voor reparatie en schilderwerk van uw meubels bent u bij het duo schilder en timmerman aan het juiste adres, zo kunnen ze ieder meubel weer als nieuw voor u maken.

We maken graag kennis in een persoonlijk gesprek met u, om uw vragen en wensen te bespreken en te vervullen. Ook voor de meest uiteenlopende projecten kunt u bij ons terecht. Door de jarenlange ervaring weten wij als timmerman en schilder projecten altijd binnen de beloofde tijd aan u op te leveren met een uitstekend eindresultaat.