Verwen je voeten met slippers op maat

We zijn gewend om de hele dag schoenen te dragen en dan vooral dichte schoenen, zoals sneakers of laarzen. Maar wist je dat 60% van de tijd, ander schoeisel veel handiger is of beter passen? Voor in huis is het veel fijner om huisschoenen te dragen of is het juist lekker om op blote voeten te lopen. Ook in de zomer of op vakantie lopen we graag op blote voeten of in luchtige schoeisel. Slippers kunnen dan zeker een uitvinding zijn, maar zijn niet voor iedereen even goed. Normale slippers hebben vaak een platte zool en geven geen of weinig ondersteuning. Ze kunnen daarom dan ook zorgen voor knie- en rugproblemen. Slippers op maat gemaakt zijn dan de uitvinding!

Slippers op maat

Wil je op fijne en mooie slippers lopen, zonder dat je last krijgt van ongewenste pijntjes of in conflict komt met je therapie? Dan ben je bij FITS aan het juiste adres! FITS maakt namelijk slippers op maat, perfect passend bij jouw voeten. Zo kan je lopen op orthopedische en podotherapeutische sandalen en slippers, die precies bij jouw therapie passen. FITS werkt alleen samen met erkende voetspecialisten. Jouw voetspecialist maakt een 3D-afdruk van jouw voeten en wordt jouw voetbed een-op-een verwerkt in de slipper, sandaal of huisschoen. Om de afdruk te kunnen maken, wordt er gewerkt met innovatieve Nederlandse scantechnieken. Samen met de voetspecialist kies je de bijpassend model en kan je de slippers op maat nog customizen en aanpassen. Zo garandeert FITS de beste kwaliteit voor de slippers op maat.

Grote collectie van mooie schoeisel

Dat slippers op maat niet mooi zijn, is gelukkig verleden tijd. FITS biedt een grote collectie aan met een grote verscheidenheid aan slippers, sandalen en huisschoenen. Je hebt de keuze uit verschillende modieuze slippers en sandalen. Je kunt kiezen uit mooie modellen en kleuren. Zo loop je op een verantwoorde manier, maar past het perfect bij jouw zomerse outfit. Ook biedt FITS heel fijne huisschoenen aan. Deze zijn perfect om even snel aan te schieten in huis of om even in de tuin te lopen. De huisschoenen zijn fijn, maar zien er ook nog eens leuk uit.

Maak nu een afspraak voor jouw slippers op maat

Slippers op maat is de specialiteit van FITS en het zijn slippers, die jouw leven gaan verrijken. Een afspraak bij een erkende voetspecialist is snel gemaakt en ook altijd is er één in jouw buurt te vinden. Maak nu de afspraak en geniet binnenkort van jouw nieuwe slippers!