Waarom een allround dj voor jouw bruiloft

Een dj op je bruiloft is een ijzersterk idee als je afwisselende muziek op je trouwfeest wilt. Een allround dj weet hoe hij een feest neer moet zetten voor alle leeftijden en smaken. Natuurlijk doet hij dat in overleg met jullie. Het is immers jullie feest. Maar welke muziek is er nu leuk om voor te kiezen?


Allround party

Zoals gezegd zal een bruiloft dj vaak een allround dj zijn die alle gewenste stijlen kan draaien en prima weet in te springen op de sfeer van de avond. Voor jullie een heerlijke hit van nu, voor de ouders een echte danshit uit voorgaande jaren en als gezellig tussendoortje lekkere foute hits, om maar een voorbeeld te noemen. Een ervaren bruiloft dj, die jouw wensen respecteert én ten uitvoer brengt, is jouw ideale partner om een grandioos feest te organiseren. Ga dan ook niet voor de eerste de beste dj die je tegenkomt, maar zoek naar de man of vrouw die open staat voor jouw wensen. Kies je voor de gezellige mix van een allround party of ga je liever voor een echt thema op je bruiloft?

Foute party

Wil je een gezellig uurtje tussendoor of de hele avond vooral grote lol? In beide gevallen is een foute party de uitkomst. Iedereen kan lekker meebrullen en hoe gekker hoe mooier op de dansvloer. Polonaise erbij en de feeststemming is compleet!

Rock & Roll

Voor een echt jaren vijftig thema zijn de vetkuiven en hoepelrokken natuurlijk niet weg te denken. En Rock & Roll natuurlijk. Doe een openingsdans op ‘Rock around the clock’ en jullie hebben het helemaal gemaakt!

Discoparty

Terug naar de jaren zeventig is uiteraard prima. Steel de show op ‘Saturday night fever’ en swing met elkaar op de oude discohits. Kies je voor een tuinfeest bij je trouwdag? Een verlichte dansvloer erbij huren maakt de stemming compleet!

Voor ieder wat wils met een dj

Houden opa en oma meer van stijldansen? Wedden dat er tussen de hits prima platen zitten om lekker op te kunnen foxtrotten? En voor de liefhebbers van live muziek kan je ook zorgen door de dj met een saxofonist te huren!