Weetjes over een ooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie wordt vaak ingezet om wallen en hangende oogleden te corrigeren. Jaarlijks kiezen een groot aantal mensen voor een ooglidcorrectie. Het gevolg van deze ooglidcorrectie is dat je er vrijwel direct frisser uitziet dan voorheen. Dit zal niet alleen effect gaan hebben op jezelf, maar ook op de mensen rond jou heen.

Last van hangende oogleden?
Heb je last van hangende oogleden en zorgen deze ervoor dat je een vermoeide uitstraling hebt? In veel van deze gevallen gaat het dan om hangende bovenoogleden. Hangende bovenoogleden kunnen zelfs ook hoofdpijn veroorzaken. Deze hangende bovenoogleden kunnen worden gecorrigeerd met een ooglidcorrectie.

Wallen weghalen met een ooglidcorrectie
Wallen geven naast hangende oogleden ook een vermoeide uitstraling. Dit is vooral vervelend omdat je in de meeste gevallen niet eens moe voelt. Dit kan ook leiden tot de zoveelste vervelende vraag of je moe bent. Met een ooglidcorrectie kan dit allemaal worden verholpen en de wallen worden verwijderd.

Wat kost zo een behandeling?
De behandeling van een ooglidcorrectie kan voor sommige mensen een behoorlijke uitgave zijn. Vergelijk dan ook verschillende organisaties. De prijzen voor een ooglidcorrectie kunnen namelijk behoorlijk verschillen. Echter is het mogelijk om de behandeling te laten vergoeden. Deze behandeling zit namelijk in het basispakket van de zorgverzekering. Hiervoor moet wel aan de medische eisen voldaan worden. Wellicht ben je aanvullend verzekerd en is het via deze manier mogelijk om de behandeling te laten vergoeden. Voor onderooglidcorrectie kan geen vergoeding worden aangevraagd. Deze ingreep is alleen van cosmetische aard.

De behandeling
Een ooglidcorrectie is een behandeling die binnen 45 minuten kan worden uitgevoerd. Wanneer het om een combinatie gaat kan het tot 90 minuten duren. Vanwege de korte duur van de behandeling zorgt dit ervoor dat er geen overnachting nodig is. De behandeling wordt uitgevoerd onder een lokale verdoving, dit zorgt ervoor dat de behandeling pijnvrij uitgevoerd kan worden. Na de behandeling zul je vrij snel zien wat het resultaat is geworden. Plotseling heb je een veel spontanere en flissere blik in je ogen.