Wie feest er nou nuchter?

Drank en feestjes zijn twee zaken die altijd samen lijken te gaan. Wie blijft er nou een heel feest nuchter? Kun je dan wel van het feest genieten? Velen vinden van niet, maar op elk feest zitten er ook mensen tussen die anders beweren. En met reden. Alcoholvrij door het leven gaan biedt namelijk veel voordelen. Je bent fitter, je hebt minder buikvet, je cholesterolwaarde daalt, je slaapt beter, je bespaart een hele hoop geld en zo kan ik nog wel even doorgaan. Durf je het aan om een keer alcoholvrij te feesten? Blijf dan verder lezen.

Sta achter je besluit
Je hebt besloten om deze keer niet te drinken. Misschien hebben mensen hier een mening over en proberen ze je aan te moedigen wel te drinken. Het gaat er allemaal om dat jij standvastig bent en achter je besluit staat. Vroeg of laat zal iedereen doorhebben dat jij jezelf serieus neemt en je besluit respecteren.

Draag bij aan de party-vibe
Zorg ervoor dat het feest grootser wordt door jou. Verras de mensen die weten dat je niet drinkt en zorg ervoor dat de rest niets doorheeft. Niet omdat nuchter zijn iets is om je voor te schamen, maar omdat jij helemaal uit je dak gaat en de rest meeneemt!

Wees voorbereid
Neem je eigen alcoholvrije drankje(s) mee. Hierdoor sta jij nooit met lege handen en val je niet buiten de boot. Ook zullen mensen je hierdoor minder snel een drankje aanbieden of vragen of je alcohol drinkt.

Sociaal dier
Terwijl de rest om je heen amper een fatsoenlijke zin kan samenstellen ga jij leuke gesprekken aan met je collega’s. Dit zijn de momenten waarop jij interesse in je collega’s kunt tonen en je elkaar echt kunt leren kennen. Maak hier gebruik van!

Betaal zo nodig een eurootje meer
Laat geld niet de reden zijn voor je opgave. Wees bereid wat meer te betalen voor een non-alcoholisch drankje als je dan toch door je eigen voorraad heen bent.
Het kan best zonder alcohol

Of je gaat drinken of niet is aan jou. Zolang je maar weet dat je best een leuk feest kan hebben zonder. Afhankelijk zijn van alcohol om plezier te hebben is natuurlijk geen goed teken. Misschien bevalt alcoholvrij feesten je wel en besluit je om het vaker te proberen. Dit is natuurlijk alleen maar positief. Drank en feestjes hoeven dus niet per sé samen te gaan, maar feestjes en een goede voorbereiding daarentegen wel. De voorbereidingen voor een goed feest kosten veel tijd. Ook heb je veel spullen nodig, vandaar dat het huren van alle benodigdheden voor het feest een goede oplossing is.

De leukste feesten met Hettema
Bij het opbouwen van feesten schiet Hettema Verhuur te hulp! Hou je het feest binnen of buiten? Is het een zakelijk of particulier feest? Groot of klein? Gaat het om een bruiloft, festival, studentenfeest, bedrijfsfeest of congres? Bij Hettema Verhuur huur jij alle benodigdheden voor elk type feest. Neem een kijkje op de webshop en breng jezelf op ideeën. Met Hettema Verhuur organiseer jij het feest van je dromen en creëer je onvergetelijke momenten met je naasten en iedereen die mee wil doen.