Wie is Oscar Helm?

Veel mensen die op zoek zijn naar boeken over afvallen of afslankmethodes komen de naam van Oscar Helm tegen op het internet. In dit artikel zetten we op een rijtje wie Oscar Helm is.

Oscar Helm: afvalcoach en voedingsexpert.

Oscar Helm, afgestudeerd aan de Universiteit en daarmee doctorandus, is een expert op het gebied van voeding, diëten en afslanken. Hij heeft met zijn bekende boek, de Afslank Receptenbijbel, al duizenden vrouwen én mannen geholpen met het behalen van hun doelstellingen op het gebied van afslanken. Naast dit bekende boek heeft hij nog een aantal boeken uitgebracht die allemaal gericht zijn op afvallen en gezonde voeding.

De website van Oscar Helm

De website van Oscar Helm is de verzamelplek van al zijn artikelen, blogs en publicaties. Je vindt hier allerlei betrouwbare informatie omtrent voeding, afslanken en een gezond leven. Vrijwel alle blogs en artikelen zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Hij is niet voor niets afgestudeerd aan de Universiteit. Je zal er verder geen reclames of advertenties voorbij zien komen wat de betrouwbaarheid ten goede komt.

Het doel van de website is om mensen die willen gaan voor een gezonde leefstijl alle informatie en inspiratie te bieden die ze nodig hebben om hun persoonlijke doelstellingen te behalen. En dat allemaal gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Ook worden eerdere publicaties kritisch geanalyseerd en worden er meta analyses geschreven. Allemaal met het doel om de huidige generatie van de beste informatie te voorzien op dit gebied.

Meer lezen over typische vrouwen onderwerpen doe je op Vrouwen Anno Nu. Hier lees je naast afslanken ook over de overgang, hoe je beter kunt slapen en meer.