Zo organiseer jij een leuk winterfeestje!

Misschien had je liever in de zomer jarig willen zijn, zodat je dan een tuin feest kon geven. Of zie je er nu al tegenop hoe jij je jubileum viert in de winter? Laat je in de winter niet afschrikken door de kou, ook in de winter kan je feest een enorm succes zijn! Wij vertellen je hoe!

Kleed je feest leuk aan!
Allereerst moet je natuurlijk eerst bepalen waar jij je feestje gaat houden. Heb je plek genoeg binnen? Dan is dat alvast geregeld! Maar ook met buitenruimte kan je het ontzettend leuk maken. Met een grote tent blijft iedereen droog. Zorgen voor leuke vuurkorven voor wat warmte en gezelligheid! Of huur heaters als je voor veiligheid gaat. Creëer een leuke zithoek met hooibalen en schapenvachtjes of leuke bankjes met kussens! Een voordeel van een winterfeest is dat het al vroeg donker is. Hierdoor kan je leuke lichtjes ophangen of fakkels en lantaarns neerzetten. Wil je een leuk twaalf uur moment? Zorg voor allemaal sterretjes en laat iedereen die aansteken. Dit zorgt voor een bijzonder moment met elkaar! Hoe jij je feest aan kleed is mede bepalend voor de sfeer. Denk hier goed over na en misschien wil je het wel in een thema doen? Zo kan je het feest ook stylen naar Alice in winterwonderland?

Eten en drinken
Tijdens een feest mogen eten en drinken niet ontbreken! Misschien maak je wel een ketel glühwein? Of misschien serveer je whiskey? Dat wordt het vast een gezellige avond! Komen ze ook tijdens etenstijd? Je kan een catering inhuren, zelf een buffet maken of je zorgt voor een gezellige winter barbecue! Dan kan iedereen zelf zijn worstje erop gooien en met je buitenkeuken heb je geen rommel en stank in je eigen huis! Met zijn alleen bbqen is extra sfeervol en iedereen zal smullen!

Regel muziek!
Aan een feest kan muziek niet ontbreken. Of jij nou echt een dansfeest geeft of een gezellig diner, muziek brengt altijd een leuke sfeer met zich mee! Je kan zelf je eigen playlist samenstellen, maar je kan natuurlijk ook een DJ inhuren of een bandje laten spelen! Misschien is je oom wel een goede gitarist? Misschien een beetje cliché, maar om een kampvuurtje met zijn alles (vals) liedjes zingen is wel gegarandeerd een leuke avond!