Zo wordt verhuizen makkelijker!

Een nieuw huis, een nieuw start, maar wel heel veel geregel? Heel fijn en leuk meestal om naar een nieuw paleisje te verhuizen. Alles inrichten zoals je wilt en weer alles fris! Heerlijk, maar meestal zorgt dit wel eerst voor veel geregel en veel stress. Je moet alleen al eerst alles inpakken en dan alles vervoeren. Heb je wel een nagedacht om een koeriersdienst in te schakelen? Dit kost heel wat stress en bespaart je veel tijd! Dit en vele tips lees je hier in dit artikel.

Schakel een koeriersdienst in al je verhuisdozen
Je kan natuurlijk een reguliere verhuisservice inschakelen, maar vaak zit hier een prijskaartje aan. Er is ook een andere mogelijkheid! Je kan een koeriersservice inschakelen, waarbij je dan per uur betaald. Dan beschik je over een verhuiswagen en chauffeur. Ook fijn voor het helpen van in- en uitladen van spullen. Heb je niet mega veel spullen? Je kan uit verschillende grote van verhuiswagens kiezen, dus misschien past een kleinere bestelauto beter bij jou? Het inschakelen van een koeriersdienst kan door heel Nederland, dus waar je woont is niet belangrijk.

Ben je vervolgens geinstalleerd in je nieuw paleisje? Kan het wel wat nieuwe meubels gebruiken? De koerierdienst helpt je ook bij het ophalen van nieuwe meubelen en zal netjes bij jou thuis leveren. Zo krijg jij ook makkelijk je nieuwe bank, tafel of boekenkast thuis!

In en uitpakken
Een aantal handige tips voor de verhuizing zitten hem in het goed aanpakken van in en uitpakken. Misschien een logisch, maar op tijd beginnen met inpakken is essentieel! Je hebt door die jaren vast heel wat meer spullen verzameld dan je op het eerste oog ziet. Je zult dus vast een paar dagen nodig heb. Begin dus op tijd met inpakken van spullen die je niet vaak gebruikt. Pak de laatste dozen in met spullen die je de eerste dagen nodig hebt en markeer deze dozen. Zo hoef je niet opzoek naar je pyjama of tandenborstel.

Ook is het een goede tip om de dozen in te pakken per kamer en dit te markeren. Zo komen je spullen voor de keuken, niet terecht in de badkamer of andersom. Schakel verder wat vrienden en familie in en met wat helpende handen kan jij binnen no time genieten van je plekje!

Mede mogelijk gemaakt door koerier Eindhoven