Loungen op een hoekbank van steigerhout

Na een aantal jaar kan het zijn dat uw tuinmeubilair z’n beste tijd heeft gehad. Wat wordt dan de volgende aanschaf? Tuinmeubelen van kunststof, aluminium, hardhout of iets anders? Wat dacht u van steigerhout, een stoere maar ook stijlvolle upgrade. Met een tuinmeubelen van steigerhout kiest u voor duurzaam maar ook voor stijl. De laatste jaren zijn er steeds meer zonnige dagen of dagen met een aangename temperatuur om van uw tuin te genieten. Als u dan buiten zit, wilt u een combinatie van gezelligheid en rust. Wees verstandig en maak een keuze voor tuinmeubilair waarop u met meerdere mensen kunt genieten van elkaars gezelschap. Maar zoek ook iets uit wat prettig voor u zelf is, als het u uitkomt moet u ook languit kunnen liggen en volledig tot rust komen. Wat dacht u van een hoekbank van steigerhout waarop u heerlijk kunt loungen?

De voordelen van steigerhout
Uw loungehoek mag een zekere stijl en finesse hebben, maar u bent ook gecharmeerd van meubilair met een robuust en vintage uiterlijk. Als u hier ‘Ja’ op zegt, zou u echt eens moeten kijken naar een hoekbank van steigerhout. Steigerhout is duurzaam en heeft al een heel leven achter zich. Dit is duidelijk te zien en dat is nou juist de charme van dit type hout. Steigerhout heeft een industriële en stoere uitstraling en heeft van nature een beschermende patinalaag gekregen. Dit wil echter niet zeggen dat het onkwetsbaar is. Als u een hoekbank van steigerhout bestelt bij een betrouwbaar leverancier, mag u erop rekenen dat het hout een behandeling heeft gekregen waardoor het nog beter beschermd is tegen zonlicht, vocht en wisselende weersinvloeden. Daarnaast komt de structuur van het hout nog beter uit de verf.

Verschillende hoekbanken van steigerhout
Er zijn verschillen hoekbanken van steigerhout verkrijgbaar. De meeste mensen zullen hem buiten op het terras of in de tuin plaatsen, maar ook binnenshuis kunnen ze uw interieur veel stoere charme geven. Als u een hoekbank wilt met een échte industriële uitstraling, kiest u dan een hoekbank van steigerhout met  een onderstel van steigerpijpen of pallets. Streeft u naar een iets zachtere ambiance, kiest u dan voor modellen met hoge armleuningen, een dichte onder- en zijkant of een hoekbank van steigerhout die de indruk wekt dat u in een gezellige beach club zit. Een steigerhouten hoekbank kunt u aanvullen met zachte zitkussens, rugleuningen en sierkussens in diverse ingetogen of flamboyante kleuren. Zo kunt u heerlijk loungen in uw eigen tuin.