Doona loopfietsje, de meest compacte driewieler

Nederland is een fietsland en fietsen wordt al jong aangeleerd. Een goede manier om je kind te leren lopen, fietsen en bewegen is door middel van het Doona loopfietsje. Met een Doona loopfiets maak je – zodra je kindje oud genoeg is – de overstap naar een grotere echte fiets gemakkelijker. Doordat de Doona loopfiets beschikt over drie wielen is het een stevige en compacte fiets voor jonge kinderen.

De voordelen van het Doona loopfietsje
Het Doona loopfietsje kent vele voordelen. Allereerst is het een loopfiets/driewieler die meegroeit met de leeftijd van je kind. Hij is dan ook geschikt voor een kindje van 10 maanden tot 3 jaar oud. Daarnaast wordt hij volledig geassembleerd geleverd, zodra je hem uit de doos hebt uitgepakt is hij klaar voor gebruik.Daarnaast is deze loopfiets/driewieler ook nog eens heel handig in gebruik. Je kan het loopfietsje met 1 druk op de knop gemakkelijk in elkaar klappen en 1 druk op de knop zorgt er ook weer voor dat hij gemakkelijk wordt ontvouwd. Door deze handige vouwstand kun je het Doona loopfietsje ook gemakkelijk overal mee naar toe nemen. Door de uniek vouwstand past deze eenvoudig in bijna iedere kofferbank van een auto of kun je hem handig meenemen als handbagage. Ook heef het Doona loopfietsje een mooi design. Het stedelijke straatontwerp en de kleurencombinatie zorgen voor een vrolijk geheel. Je steelt de show op straat met dit loopfietsje.

Een fiets die meegroeit met je kind
Het Doona loopfietjes kan je lange tijd gebruiken, deze loopfiets kun je namelijk op vier verschillende maner gebruiken en groeit mee met de leeftijd van jouw kindje. Zo kan je in de periode van 10 tot 18 maande de driewieler gebruiken als stoere duwwagen. Je kindje zit veilig vast door middel van de 5-puntsveiligheidsgordel en de veiligheidsbeugel. Het zonnedakje zorgt ervoor dat je kindje ook nog relaxt erbij zit. Is je kindje anderhalf jaar geworden? Dan gaat de volgende fase van het Doona loopfietsje in. Van 18 tot 24 maanden kan de veiligheidsbeugel en het zonnedak worden verwijderd, zodat je kind meer vrijheid heeft. Je kunt je zoon of dochter vooruit duwen, maar hij of zij kan ook zelf vooruit komen door zelf te lopen. In de periode van 24 tot 30 maanden kan je de voetsteun verwijderen en deze vervang door echte pedalen. Hierdoor kan jouw kindje zelf trappen om vooruit te komen. In de laatste fase, de periode van 30 tot 36 maanden kan je de rugleuning en duwstang verwijderen, waardoor jouw kindje nu helemaal zelfstandig kan rondfietsen op het Doona loopfietsje.

Veilig in gebruik en materialen
Het Doona loopfietsje is ook nog eens hartstikke veilig voor jouw kindje. De driewieler is gemaakt van de hoogste kwaliteit van vezelversterkte polymeren, gecombineerd met roestvrij aluminium en massieve PU-wielen. Hierdoor is het niet alleen veilig maar ook nog eens innovatief. Het handige zonnekapje bovenop de wagen biedt jouw kindje ook bescherming tegen de zon en UV-stralen, daarnaast zorgt de verstelbare rugleuning ervoor dat jouw kindje altijd comfortabel en veilig zit. Al met al is het een trendy en veilige driewieler en hij voldoet dan ook aan de Europese EN-71 veiligheidsnorm.