Boek nog betere resultaten onder de zonnebank

We willen altijd zo goed mogelijk voor de dag komen qua uiterlijk en er zijn dan ook tal van dingen die we kunnen ondernemen om er nog beter uit te zien. In de zomer kunnen we natuurlijk genieten van de zon en een heerlijk bruin kleurtje creëren waardoor we er nog mooier uitzien, maar in de winter in Nederland is dat soms lastig met het beperkt aantal zonuren. Gelukkig is er altijd nog de zonnebank die we zowel thuis of in de zonnestudio kunnen gebruiken en waarmee we het hele jaar door de prachtige bruine tint kunnen behouden. Om het maximale uit de zonnebanksessies te halen zijn er een aantal zonnebank tips die in acht genomen kunnen worden voor een nog beter resultaat.

Geduld is de sleutel tot succes voor het beste resultaat

Een van de belangrijkste ingrediënten voor het beste resultaat onder de zonnebank is gek genoeg geduld. Het bruiningsproces van de huid is een proces dat tijd nodig heeft en het beste resultaat is soms niet altijd direct zichtbaar. Het is dan ook aan te raden om de kuurtijden van de instructies of van de zonnestudio aan te houden en voldoende tijd tussen verschillende sessies te houden. Een minimum van 48 uur tussen twee sessies wordt sterk aangeraden om de huid de tijd te geven om resultaat te boeken. Door te snel te willen en te vaak en te lang onder de zonnebank te gaan kan je huid blijvend beschadigd raken en brengt dit bovendien andere gezondheidsrisico’s zoals een verhoogde kans op huidkanker met zich mee. Geduld is ook een schone zaak in dit geval en zorgt voor de beste resultaten.

Kies een crème passend bij je huidtype voor de mooiste bruintint

Afhankelijk van je huidtype en het gewenste resultaat is het soms een goed idee om zonnebankcrème te gebruiken. Een zonnebankcrème kan zowel voor als na de kuur gebruikt worden en heeft naast een beschermde werking, ook een invloed op een beter resultaat. Een vocht inbrengende zonnebankcrème kan helpen bij het voorkomen van uitdroging van de huid en een crème met een brons er in kan helpen bij een nog beter resultaat en een nog mooiere kleur bruin. Er zijn tal van producten op de markt die jou helpen het beste resultaat te boeken. Het is hierbij raadzaam om je door de zonnestudio te laten informeren en adviseren, omdat elk middel weer anders werkt per huidtype.