Herstellingen van inbraak door de slotenmaker

Voor veel mensen vormt een inbraak in huis een grote nachtmerrie! Slachtoffers van inbraken blijven vaak nog weken, zo niet maanden met traumagevoelens zitten door hetgeen zij hebben meegemaakt. Reden genoeg om uw woning op een degelijke manier te beveiligen tegen ongewenste gasten. Vaak lijkt dit makkelijker, dan het in de praktijk is. Daarbij is het in geen geval mogelijk om een inbraak in huis helemaal te voorkomen. Bij een inbraak ontstaan doorgaans niet alleen gevaarlijke situaties. Ook kan er inbraakschade aan uw woning worden aangericht door de inbrekers. Denk aan een geforceerd slot die niet meer sluit, een kozijn die beschadigd is geraakt, enzovoorts. Voor het uitvoeren van herstellingen aan sloten, kunt u op een professionele slotenmaker bij u in de buurt rekenen.

Kapotte sloten laten repareren
Na een inbraak is het allereerst belangrijk om voldoende foto’s van de ontstane inbraakschade te maken. Zorg er daarbij voor dat u altijd aangifte doet na een inbraak. De combinatie van de foto’s en het ingevulde aangifteformulier maken dat u de kosten voor de herstelling van uw kapotte sloten vergoed kunt krijgen via uw verzekeraar. Wanneer deze zaken afgerond zijn, kunt u de slotenmaker inschakelen. De slotenmaker beschikt doorgaans over de benodigde kennis, ervaring en hulpmiddelen om de kapotte sloten te herstellen. Het is sterk af te raden om hier zelf aan te beginnen. In het bijzonder omdat de kosten vergoed worden.

Met spoed een slotenmaker inschakelen
U wilt zo snel mogelijk een herstelling aan uw sloten uit laten voeren. Zo weet u immers zeker, dat u met een gerust hart kunt gaan slapen. Voor het uitvoeren van herstellingen aan sloten kunt u op de hulp van een spoedslotenmaker rekenen. Een spoedslotenmaker staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor mensen in nood klaar. Niet alleen bij inbraakschade kunt u op een spoedslotenmaker rekenen. Ook bij een buitensluiting op de late avond kan de hulp van deze spoeddienst wenselijk zijn.