Wat zijn de sportmode trends voor 2019

Ik vind het belangrijk om er goed uit te zien en me prettig te voelen in de kleding die ik draag. Dit kan in mijn dagelijkse kleding dan ook heel goed, maar zodra ik ga sporten zie ik eruit als een clown. Wie herkent dit probleem nog meer? Geen matchende sportkleding die lekker zit en er ook nog eens goed uit ziet. Ik kreeg het idee dat ze ontwerpers het expres zo ontwerpen.

Tot ik me er iets meer in ging verdiepen want de vraag of modieuze sportkleding bestaat kan ik beantwoorden met een: Ja! Zelfs wanneer je goed voor de dag wil komen tijdens het sporten kan dit. Daarom ga ik jou de laatste sportmode trends voorschotelen om er in het nieuwe jaar ook on fleek uit te zien.

Misschien net op tijd want er zijn veel mensen die nu gaan beginnen met hun goede voornemens van 2019. De meest bekende is namelijk ook: vaker naar de sportschool gaan.

Prints op de kleding

Een beetje variatie in je kleding kan geen kwaad. De printjes op je sportkleding zijn dit jaar dan ook hipper dan ooit tevoren. In plaats van een grote witte streep kun je ook met een luipaardprint streepvorm komen.

Contrasterende kleuren

Wil je op veilig spelen? Een basis trend in 2019 is een contrasterende kleur. In de sportwereld wordt natuurlijk veel zwart en donkerblauw gebruikt. Wil je graag modieuze sportkleding, naar de trends van 2019, zorg dan dat je genoeg contrasten gebruikt.

Strepen

Strepen is niet bepaald nieuw, maar dit jaar komt het wel steeds meer terug. Strepen weten je outfit al snel een sportieve uitstraling te geven en zijn daardoor breed inzetbaar bij kleding. In 2019 zie je dit dan ook veel terug komen. Als je de trends van 2019 onder de loep neemt, zal het je opvallen dat veel trends uit het verleden in een nieuw jasje worden gestoken. Denk hierbij vooral aan de opvallende contrasten en colorblock motieven uit de jaren tachtig en negentig, maar ook de soms iets of wat oversized modellen van bovenkleding.

Wil je je eigen kleding bedrukken? Dan kun je altijd kijken op de website van Hoodiewereld.

Dit bericht is gepost in Style. Bookmark de link.