Afterpay winkels – Hoe werkt dit?

Hou jij van online shoppen en heb je een product gezien waarvoor jij niet direct kan betalen? Afterpay winkels bieden jou de mogelijkheid om achteraf te betalen voor het gekozen product of dienst. Dit is een digitaal proces dat heel snel en gemakkelijk gebeurd. Het is een rede waarom er steeds meer afterpay winkels bij komen. In Nederland zijn er ongeveer 700 webwinkels die van deze betaalmethode gebruik maken.

Wat is afterpay?
Afterpay is een online dienstverlening waarbij je achteraf kunt betalen voor de producten die je hebt besteld in webwinkels. Deze betaalmethode bestaat sinds 2005 en het zorgt ervoor dat de liquiditeit van de webwinkels gewaarborgd blijft. Deze service wist sindsdien hoe ze meer winkels kunnen overhalen om gebruik te maken van hun dienst.

Werkwijze afterpay winkels
Wat jij als eerst moet doen is online een product zoeken die jij wilt en vervolgens een bestelling plaatsen bij een van de afterpay winkels. Na het plaatsen van de bestelling wordt er per e-mail of in de app een betalingsformulier naar je gestuurd waarbij je jou gegevens zal moeten invullen. Je hoeft jou betaling dus niet handmatig over te maken. Na ontvangst van een betalingsformulier biedt afterpay jou om binnen 14 dagen het afgesproken bedrag te betalen. Bevalt het product jou niet? Dan kun je deze weer retouren zonder dat je ervoor betaalt.

Conclusie
Heb jij nog geen geld om een product te bestellen? Maak je maar geen zorgen, afterpay zorgt ervoor dat je zorgeloos en makkelijk online kunt winkelen. Enige wat jij moet doen is ervoor zorgen dat je binnen die 14 dagen betaalt voor het product dat je hebt besteld.