De leukste uitjes met korting

Het klinkt logisch, maar wist je dat plezier hebben een essentiële levensbehoefte is? Plezier maakt ons gezond, gelukkig en brengt balans in ons drukke bestaan. Zeker nu de zomervakantie is aangebroken snappen we dat je ook dat je af en toe wat speciaals wilt doen om mooie herinneringen op te bouwen met misschien wel je vriend, familie of kinderen. 

Uitjes zijn leuk om te doen, maar vaak hangt er een groot prijskaartje boven en het moet natuurlijk wel leuk blijven. Daarom hebben wij de leukste uitjes met korting voor je uitgeschreven.

Vogelpark Avifauna

Niet alleen voor kinderen is Avifauna een leuk park, maar ook voor volwassenen is er genoeg te beleven. Gelegen in Alphen aan de rijn, een klein half uurtje rijden vanaf Amsterdam vind je een park met verschillende vogels, flamingo’s en zelfs pinguïns en zijn er interessante voeder- en vogeldemonstraties met leuke weetjes.

Want wist je dat het dierenpark al in 1950 is opgericht? De burgemeester toendertijd vond de ‘achtertuin’ van een dorpsgenoot zo gaaf met een collectie privé vogels dat de eigenaar besloot een vogelpark op te richten. Gaaf hè? Times flies! Het park is zo uitgebreid dat je naast Avifauna heerlijk kunt dineren bij het Van der Valk na een heerlijke dag in de natuur. Via Ticketveiling kun je goedkoop je dagje weg plannen.

Golfsurfles in Noordwijk

Altijd al eens willen surfen, maar voor je gevoel nooit de kans gekregen? Grijp nu je kans met twee uur golfsurfen in de Noordzee in Noordwijk. Geniet van de ongedwongen strand sfeer en krijg les van ervaren instructeurs. Naast golfsurfen, kan je ook suples nemen waarbij je op een surfboard staand over de golven drijft. Dit kan op meerdere locaties in Noordwijk en met een wetsuit aan, hoef je niet bang te zijn voor de kou. Combineer deze sportieve workout met een heerlijk hapje en drankje op de boulevard in Noordwijk en een dagje genieten is compleet.

Nederlands bakkerijmuseum

Ben je benieuwd hoe het bij een bakkerij eraan toegaat achter de schermen? Plan dan een dagje uit bij het Nederlands Bakkerijmuseum in Hattem.  De bakkerij bestaat uit twee stadsboerderijen waarbij de geschiedenis van brood & banket wordt getoond. Naast het zien hoe al deze baksels worden gemaakt, is er nu ook een kans om een volleerde bakker of bakster te worden. Er zijn diverse demonstraties en je kunt zelfs een workshop bijwonen. Ga nu uit met korting waardoor je voor een kleine prijs deze fantastische dag kunt beleven in Gelderland.