Refurbished iPhone – uitstekende iPhone voor een lage prijs

Bent u opzoek naar een Refurbished iPhone?

Bent u opzoek naar een iPhoneMacBookiPadiWatch of AirPods? Zoek niet verder! Wij van planetrefurbished.nl hebben een uitgebreid assortiment met onder andere de bekende Refurbished iPhone, en de Refurbished MacBook.

Onze refurbished iPhones worden volledig gecontroleerd, dit betekend dat de telefoons van de binnenkant niks ontbreken. Daarnaast verkopen wij voornamelijk “remarketed”, ook wel bekend als de A+ grade. Dit houdt in dat onze telefoon NIET te onderscheiden valt van een nieuwe iPhone en de batterij heeft een performance van boven de 92%! Toch bespaart u gauw 40% door het kopen van een refurbished toestel.

Ook de populaire AirPods hebben wij in ons assortiment, deze draadloze oortjes verkopen wij alleen NIEUW, omdat het niet hygiënisch is om met iemand anders zijn AirPods rond te lopen. Deze verkopen wij voor 169,-.

De bekende MacBook verkopen wij ook voor een erg scherpe prijs, de MacBook is erg populair onder de studenten en wordt ook vaak gebruikt bij het werk. Vaak is de MacBook een erg grote aankoop voor studenten, wij kunnen deze leveren voor een erg mooie prijs! De refurbished MacBook verkopen wij vanaf 939,-, dit scheelt ruim 30% op de nieuwe aanschafprijs!

De iPad wordt vaak gebruikt op school tegenwoordig, maar worden ook vaak thuis gebruikt voor het entertainment voor zowel jongeren als de ouderen, kortom een ideaal device! Voor veel ouders zijn dit grote kopen, maar gelukkig kunnen wij onze klanten goed helpen! Onze iPads zijn praktisch ook niet te onderscheiden van een nieuwe iPad, maar zijn toch een stuk goedkoper!

Bent u toevallig opzoek naar een iWatch? Maakt u zich niet ongerust! Deze leveren wij ook in een uitstekende conditie! Onze Refurbished Apple Watch is een werkelijk prachtproduct en is ruim 20% goedkoper dan een nieuwe Apple Watch!

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze website? Kijk gerust naar ons assortiment op planetrefurbished.nl!