Ruwette.nl, dé online beddenspeciaalzaak voor uw bedden, matrassen, beddengoed & badtextiel

Al bijna meer dan 50 jaar geleden is Ruwette de beddenspeciaalzaak in Limburg en heel Nederland. Naast de fysieke vestigingen in Maastricht en Heerlen heeft Ruwette de grootste en meeste uitgebreide luxe online bedden, boxsprings, matrassen, beddengoed en badtextiel collectie van Nederland. De mooiste slaapproducten omvat vele topmerken als Auping spiralen, matrassen en boxsprings, Hästens boxspring bedden, Swissflex lattenbodems, Tempur traagschuim matrassen, Christian Fischbacher luxe satijnen beddengoed van Egyptische katoen en Dauny dekbedden.

Wij leveren onze slaapproducten over de hele wereld met een prima verzending. Uw bestelling kan overal in de wereld bezorgd worden met de juiste transport partners. Uiteraard kunt U ook één van onze winkels bezoeken in het zuiden van Nederland, dichtbij België en Duitsland, in het mooie Maastricht of Heerlen. Bij onze beide vestigingen kunt u gratis voor de deur parkeren.

Bedden en matrassen van de hoogste kwaliteit
Al onze bedden en matrassen zijn kwaliteitsproducten en dus met de beste materialen. Of het bed een boxspring, een lattenbodem of een spiraalbodem heeft, er zijn vele keuzes die allen worden bepaald door uw persoonlijke wensen en situatie. Onze merken bevinden zich in diverse prijsklassen, zodat er voor verschillende budgetten prima slaapoplossingen door ons te adviseren zijn in de winkels en eventueel zelfs thuis.

Bedden en matrassen in diverse soorten en hoge kwaliteit
Een goed matras is een belangrijk onderdeel van het bed. Een verkeerde matras zorgt voor minder comfort en bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van Uw slaapcomfort. Wij hebben voor elke situatie de beste mogelijkheid matras in huis.
Kies voor de volgende matrassen pocketmatras, latexmatras, traagschuimmatras, topmatras, watermatras, of koudschuimmatras.

Bedbodems op maat
Bedbodems zijn met name verantwoordelijk voor uw slaapcomfort. U begrijpt dat de juiste keuze is hierbij heel erg belangrijk is en om deze te maken hebben wij de beste spiraalbodem, lattenbodem, boxspring, en schotelbodem in huis om te testen. Vlakke bedbodems als volledig elektrisch verstelbaar bedbodems. Wat uw voorkeur heeft kunnen we samen bepalen.

Dekbedovertrekken van katoen, zijde of flanel
De allerfijnste Egyptische katoen, de fijnste zijde of extra dikke warme flanel uit Italië, ons dekbedovertrekken assortiment is heel uitgebreid en bevat zoveel mooie soorten dat u wel moet slagen.