Feesten in de wintermaanden

Ook al sneeuwt het nog niet, de winter is al wel weer aangebroken. In de Alpen ligt al genoeg sneeuw en daarom mogen wij best wel spreken over een Winter Wonderland. Laten we hopen dat we ook in Nederland kunnen genieten van een witte Kerst, want dat heeft toch altijd wat magisch. December is een feestelijke maand waarin veel feestjes worden georganiseerd, naast Sinterklaas en Kerst zijn er nog genoeg andere dagen over om leuke feestjes te organiseren. In deze blog geven wij jou wat ideeën voor feestjes in deze feestelijke maand.

Gala in de woonkamer
In oktober en november worden we al overspoeld met de mooie etalages van de vele kledingwinkels. Mooie pakken, jurken, jumpsuits, allemaal kleding om er chique uit te zien tijdens een leuk feestje. Wist je dat het ook super leuk is om een kleinschalig gala in jouw eigen huis te organiseren? Zet in jouw woonkamer een mooie lange tafel neer die je mooi kan opmaken. Stuur naar al jouw vrienden een uitnodiging dat ze in galakledij moeten verschijnen en iedereen ziet er ongetwijfeld uit om door een ringetje te halen!

Winter Wonderland
Bij de wintermaand hoort natuurlijk ook een themafeest met het thema winter. Door een feest te organiseren met het thema Winter Wonderland creëer je een echte winterse sfeer. Iedereen kan in het wit verkleed komen. Er is genoeg carnavalskleding voor dames die past bij dit thema. Als aankleding van de ruimte is het leuk om alles wit te maken. Wil je echt uitpakken? Regel dan een sneeuwkanon!

Oktoberfest
Goed, het is dan wel december, maar een gek themafeest in deze maand organiseren is ook hartstikke leuk. Het oktoberfest is hartstikke populair. Iedereen kleedt zich in de welbekende lederhosen en zingt en drinkt er op los! Geen lederhosen in huis? Tussen carnavalskleding vind je meestal ook wel iets wat hierop lijkt.