Je tuin als verlengstuk van je woonkamer!

Heb je een kleine woonkamer, maar wel een tuin? Of mag je woonkamer wel wat groter? Het is immers ook nooit verkeerd om in de frisse buitenlucht te genieten van een kopje koffie of een goed glas wijn. Ben jij benieuwd hoe jij je tuin moet inrichten, zodat het een verlengstuk van je woonkamer is? Nou, zo dus!

De veranda als verlengstuk
De veranda is perfect als verlengstuk van je woonkamer. Op deze manier kan je droog en uit de wind zitten! Ideaal. Met een terrasverwarmer er nog bij en dan zit je knus erbij. Zo hoef je niet koud te lijden, maar kan je wel genieten van de frisse buitenlucht!

Lounge of dining.
De woonkamer wordt gezien als als lounge of dining plek. Misschien dat je deze functie dus ook in je tuin wilt, zodat je tuin echt een woonkamer sfeer heeft. Belangrijk dus om hierover na te denken en daarna de juiste tuinmeubelen aan te schaffen. Zo kan je voor een fijne dining set kiezen om met familie en vrienden te eten, een fijne tafel om aan te werken of je kan gaan voor een loungeset waar je lekker je boekje kan lezen.

Ga voor een mooie buitenkeuken!
Wil jij vooral lekker op de veranda of in de tuin te dineren? Je kan ook kiezen om een buitenkeuken hierbij te plaatsen. Zo kan je hier lekker bbqen. Dit hoeft niet alleen in de zomer, maar ook in de winter is dit een leuke plek om met vrienden te genieten van winters voer en glühwein.

Tuinhuis
Heb je een tuinhuis of ben je die van plan om aan te schaffen? Dit kan je ook gebruiken als tweede woonkamer. Hier kan je een televisie in zetten, een bar maken, werkkamer van maken of hobbyplek. Handig als je in huis niet genoeg plek hebt, maar ook fijn om een eigen plekje te hebben in de tuin waar jij je kan afzonderen! Je kan met een tuinhuis alle kanten op.

Wat gezelligheid!
Je huis maak je ook gezellig, met kaarsjes, lampen, leuke kunstwerken, foto’s of andere versieringen. Je tuin kan je ook gezelliger maken. Denk aan mooie tuinverlichting, kussentjes en dekentjes op je loungeset en mooie mozaik tegels. Hou er wel rekening mee dat het wat beter bestemd moet zijn tegen weer en wind. Gelukkig liggen winkels vol met leuke spullen voor je tuin!